icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Profimedia

NE TRAŽE LJUBAV

POSTOJE 3 RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENE U BRAKU VARAJU: One ne traže princa na belom konju, bitno im je OVO!

Objavljeno: 03.09.2018. 14:55h

 

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale da veruju u bajke o princu na belom konju.


 

Dobro znaju šta žele, čak i ako to ne žele da priznaju sebi. Udate žene žele muškarca koji će ih seksualno “izluđivati” kako bi se ponovo osetile zanosno.

 

Pročitajte zbog čega najčešće varaju svoje muževe:

 

1. Fatalna privlačnost

 

Njima nedostaje da se ponovo osete privlačno. Aluzije na seks najbolji su način, a muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije već na inspirativnog muškarca. Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može imati seks, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

 

foto: Profimedia

2. Kada muškarac učini da se oseća lepom

 

Većina udatih žena ne oseća se privlačno - jedini muškarac u njihovom životu verovatno je uzima "zdravo za gotovo" i odavno je prestao da joj daje komplimente. Naročito ako je rađala jer je izrazito samokritična po pitanju svog tela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

via GIPHY

3. Diskretnost

 

"Treće lice" u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila, a razmišljanje o vrućim orgazmima sa nekim, dovoljno će je intrigirati da se upusti u zabranjenu vezu.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!