icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: radio s

ILDA ŠAULIĆ NA RADIJU S3: Na Guglu mi traže muža

Objavljeno: 03.09.2018. 17:00h

 

Ilda Šaulić je gostovala na Radiju S3 povodom koncerta na letnjoj sceni Topčiderca 12. Septembra, kojim obeležava 10 godina karijere.- Ne znam kad je prošlo svih tih 10 godina- čudi se i sama Ilda:

 

- Otvoriću sezonu u ovom prelepom prostoru, a ceo koncert je pod sloganom “Na moj način” jer mislim da zaista celu deceniju gradim karijeru polako i bez skandala, na meni svojstven način.

 

foto: radio s


Na pitanje da li joj je poznato šta se o njoj najviše pretražuje na Guglu, pored visine i Instagram profila, baš se iznenadila kad je čula da joj najviše traže muža

 

- Nisam uopšte znala da traže mog Bojana. Možda zato što se ne pojavljuje mnogo u javnosti, pa uglavnom ljudi ne znaju kako izgleda.


Pričala je naravno i o ocu, legendi Šabanu Šauliću, koji ima koncert u oktobru u Areni. Nije htela da otkrije da li će biti gost na samom koncertu, a na šaljivo pitanje da li će kupiti karte za tatin koncert, nasmejala se

 

foto: radio s

- Pa valjda će mi neko dati karte, ali ako budem morala - kupiću, to uopšte nije problem.


Užurbano se sprema za koncert 12. septembra i nada se da će kad se sve završi uspeti da ode na odmor bar na nedelju dana.

 

(Promo)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!