Foto: Kurir, Printscreen

da či će snimak rešiti ko je krivac?

ON JE BIO META BOMBAŠKOG NAPADA NA DŽIP VODITELJKE ZADRUGE? Dušica tvrdi da se nikom nije zamerila! Kamere snimile krivca?

Crna Hronika
> 20:22h

Policija je uzela snimke nadzornih kamera iz Ulice Ljutice Bogdana 2 za koje se veruje da su snimile trenutak eksplozije automobila koji je koristila Dušica Jakovljević, voditeljka “Pinka”, kao i samog bombaša.

Prema nezvaničnim saznanjima kojima raspolažemo, inspektori MUP-a koji rade na rasvetljavanju tog slučaja, juče su se nakon uviđaja na mestu eksplozije uputili u stan predsednika skupštine stanara zgrade u Ljutice Bogdana 2.

Od njega su tražili i dobili snimke koje su kamere napravile u subotu ujutru kada je stanare ove zgrade oko 8.30 ujutru prenerazila razorna eksplozija u kojoj je potpuno uništen “džip” u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića. Milićevo vozilo su koristili Dušica i njen dečko Jovan Aleksić.

foto: Kurir, Printscreen YT

- Policija je uzela snimke na kojima je zabeleženo kretanje ljudi pre i posle eksplozije, kao i sama detonacija. Kamere se nalaze na ulazu u zgradu i veruje se da su snimile bombaša koji je odgovoran za brutalni napad. Te kamere, navodno, pokrivaju i deo parkinga na kom je došlo do eksplozije pa bi snimci zato mogli biti i te kako upotrebljivi - kaže izvor upoznat sa slučajem.

U ovom trenutku, i pitanje motiva napada nameće se kao posebno bitno. Naime, sama voditeljka “Pinka” ne veruje da je bomba bila njoj namenjena, a u to da je ona bila meta napada ne veruje ni policija.

Umesto toga, inspektori ispituju saznanja da je meta paklene mašine bio njen dečko Jovan Aleksić. On je kum ubijenog Dragoja Trišića (44), a policiji je poznat odranije.

Ubistvo Trišića do danas nije rasvetljeno, a istraga se račva u nekoliko pravaca. Prema operativnim informacijama, Aleksić je povezivan i sa osobama iz kriminogenog miljea.

Kurir.rs/Blic.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: