icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Kurir, Printscreen

da či će snimak rešiti ko je krivac?

ON JE BIO META BOMBAŠKOG NAPADA NA DŽIP VODITELJKE ZADRUGE? Dušica tvrdi da se nikom nije zamerila! Kamere snimile krivca?

Objavljeno: 03.09.2018. 19:34h

 

Policija je uzela snimke nadzornih kamera iz Ulice Ljutice Bogdana 2 za koje se veruje da su snimile trenutak eksplozije automobila koji je koristila Dušica Jakovljević, voditeljka “Pinka”, kao i samog bombaša.


 

Prema nezvaničnim saznanjima kojima raspolažemo, inspektori MUP-a koji rade na rasvetljavanju tog slučaja, juče su se nakon uviđaja na mestu eksplozije uputili u stan predsednika skupštine stanara zgrade u Ljutice Bogdana 2.

 

Od njega su tražili i dobili snimke koje su kamere napravile u subotu ujutru kada je stanare ove zgrade oko 8.30 ujutru prenerazila razorna eksplozija u kojoj je potpuno uništen “džip” u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića. Milićevo vozilo su koristili Dušica i njen dečko Jovan Aleksić.

 

foto: Kurir, Printscreen YT

 

- Policija je uzela snimke na kojima je zabeleženo kretanje ljudi pre i posle eksplozije, kao i sama detonacija. Kamere se nalaze na ulazu u zgradu i veruje se da su snimile bombaša koji je odgovoran za brutalni napad. Te kamere, navodno, pokrivaju i deo parkinga na kom je došlo do eksplozije pa bi snimci zato mogli biti i te kako upotrebljivi - kaže izvor upoznat sa slučajem.

 

U ovom trenutku, i pitanje motiva napada nameće se kao posebno bitno. Naime, sama voditeljka “Pinka” ne veruje da je bomba bila njoj namenjena, a u to da je ona bila meta napada ne veruje ni policija.

 

Umesto toga, inspektori ispituju saznanja da je meta paklene mašine bio njen dečko Jovan Aleksić. On je kum ubijenog Dragoja Trišića (44), a policiji je poznat odranije.

 

Ubistvo Trišića do danas nije rasvetljeno, a istraga se račva u nekoliko pravaca. Prema operativnim informacijama, Aleksić je povezivan i sa osobama iz kriminogenog miljea.

 

 

 

Kurir.rs/Blic.rs

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!