Foto: Damir Dervišagić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PEVAČICA PROGOVORILA O SVEMU ŠTO SE O NJOJ PRIČA PO GRADU! Mia Borisavljević od trudničkog dijabetesa do postporođajne depresije: Sve emocije se leče U KAFANI!

Stars
> 19:54h

Pevačica Mia Borisavljević porodila se u martu i postala ponosna majka devojčice Eme. Od tada, posebno je iskrena s javnošću o svemu onome što joj je roditeljstvo donelo, kao i trudnoća u kojoj joj se, kako kaže, dogodilo nešto čemu se nimalo nije nadala.

"Nisam imala nikakvu depresiju", odmah je otklonila sumnje o postporođajnoj depresiji Mia, pa nastavila: "Najteže mi je bilo kada su mi dijagnostikovali gestacijski dijabetes", istakla je ona.

"Morala sam da se odreknem šećera i brašna. Svaki dan sam samo gledala slike torti i kolača po internetu", priznala je.

Kako novi album najavljuje pesmom "Pričaju po gradu", evo koje su gradske priče nju najviše pogodile:

"Nisu me nikada pogađale gradske priče, uvek sam volela da izlazim. Sve emocije se leče u kafani".

Mia leto provodi radno i jedva čeka odmor. Ipak, još uvek nije sigurno da li će naslednica putovati sa poznatim parom.

"Nastupam, snimam album, spotove i jedva čekam odmor. Još uvek ne znamo da li će i Ema putovati sa nama", rekla je ona, koja je veoma brzo nakon porođaja dovela liniju do savršenstva.

"Verovatno zbog svakodnevnih poslovnih obaveza uz trening i nespavanje. Mislim da je hiperaktivnost pravi sagorevač masti", kaže atraktivna pevačica.

Kada je postala majka, mnoge kolege delile su veliku radost sa njom.

"Puno koleginica me je zvalo. Recimo, Slađa Alegro je bila trudna u isto vreme kad i ja, pa smo razmenjivale dosta informacija".

(Kurir.rs, Blic/ Foto: Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: