Foto: Prinstcreen, Privatna Arhiva

PREŠAO SVE GRANICE

NAJVEĆI FAN TEODORE I ANĐELA IŠAO KOD HODŽE: Razboleo se zbog njihove ljubavi, a evo šta mu je pevačica poručila (VIDEO)

Rijaliti
> 10:03h

Pevačica Teodoru Džehverović, koja je posle završetka zadruge raskinula sa dečkom Anđelom i to zbog roditelja, ostala je u šoku kada je saznala da je njihov najveći fan Slobodan Bugarčić iz Guče zbog njih dvoje išao kod hođe.

U program se u jednom trenutku uključio verni fan Teodore i i njenog bivšeg dečka Anđela Rankovića. On je naveo da je zbog ljubavi koju oseća prema njima išao kod hodže kako bi saznao sudbinu odnosa koji je prekinut.

"Poslao sam ti poruku i koliko sam opčinjen sa vama da sam otišao kod hodže da vidim ko je kriv. Još uvek stoji stoji njihova slika zajedno u mom dnevnom boravku. Ja idem na tu soluciju da se oni pomire. Oni su stvoreni jedno za drugo. Neću da iznosim šta je rekao hodža o vama", rekao je Slobodan.

Teodora je bila šokirana.

"Ja sam se jako potresla kada sam čula tu priču. Sama pomisao da je neko otišao kod hodže da priča o vama. To me potresa da se neko razboli zbog mene. Želim mu da bude samo zdrav. Nismo problem u njegovom životu Anđelo i ja. Ja sam došla ovde da stavim tačku i objasnim ljudima sve", rekla je Džehverovićeva.

Kurir.rs/Foto Printscreen