icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printskrin

ŠTA ĆE BITI KAD SE PONOVO SRETNU

STANIJA I KRISTIJAN SU IMALI AKCIJU U SENU, A ONDA GA JE ISPLATILA SA 12.000 EVRA: Starleta je potom otkrila veliku tajnu o njima! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.2018. 13:09h

 

Stanija Dobrojević, pobednica Farme, ulazi u "Zadrugu 2", a priča se da bi i njen bivši cimer Kristijan Golubović


 

Podsetimo, Stanija i Kristijan bili veoma bliski, te se spekulisalo i da su imali odnose.

 

Ona je tada, pričala sa pevačicom Gabrijelom Pejčev da li su se svi farmeri “primili” da su ona i Kristijan imali akciju u senu, na šta je Bugarka odgovorila da svi veruju da su starleta i Golubović podgrejali strasti među senom.

 

Stanija je na to sa zadovoljnim osmehom samouvereno odgovorila: “Tako i treba. To je poenta.”, čime je očigledno želela da naglasi da je u pitanju samo gluma.

 

Podsetimo, Kristijan je od Stanijine pobede na Farmi uzeo 12.000 evra i starleta mu je to isplatila.  

 

Pobednica „Farme 6“ za Kurir je tada rekla da, posle svega što se desilo među njima, Kristijana više ne želi da vidi.

 

- Vođena savešću i karakterom, kao i tim da mi je obraz važniji od novca, deo nagrade od pobede dala sam Kristijanu. Svojevoljno, bez ikakve obaveze prema njemu i od srca. Nijednu ružnu reč nisam rekla o njemu niti ću, a njegovo gostovanje u emisiji govori o njemu samom. Prodao je i sebe i mene, i naše prijateljstvo zbog šake para! Ne žalim novac koji sam mu dala, iako posle svega nije zaslužio ni da mu kažem zdravo. On mi je još jedno životno razočaranje i lekcija. Ja sam svoju reč održala. Kristijane, zbogom zauvek! - kaže Stanija.

 

"Družili smo cici mici, ja sam bila smederevac, a ona se pokazala se kao cepanica. Ona sebe mora da opere, dobila je 35.000 evra. Ona je novac zbog mene dobila, a ne zbog nje. Bio sam apsolutni pobednik. Nisam je voleo, poštovala me je, bila je u mom timu, a nisam rekao da je dudlala... Ja sam pobednik moralni", rekao je Kristijan.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!