Foto: Printscreen Instagram/petrasanader

ZARADIO KRIVIČNU PRIJAVU

CRIKVENIČANIN PRETIO SANADEROVOJ ĆERKI: Dugo te pratim, policija ne može da te zaštiti od mene. Baciću ti 6 bombi nakuću, ubiću ti i majku i oca lopova!

Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader podneo je krivičnu prijavu protiv V.L. (36) iz Crkivnice zato što je stravično pretio njegovoj ćerki Petri.

Hrvatska

"Pozdravi se sa sestrom i materom. Podaviću vas ko piliće. Celu familiju ću ti pobiti. Celo selo zapaliti", samo je deo pretećih poruka koje je V.L. na Instagramu slao Petri Sanader.

V.L. je priveden u istražni centar Županijskog suda i protiv njega je otvorena krivična istraga, ali sudija je odbio da ga zadrži u pritvoru i pustio ga je uz zabranu da kontaktira s Petrom Sanader.

foto: Beta

Ivo Sanader: Petra je ispričala ocu za pretnje, a on je podneo krivičnu prijavu

Taj Crikveničanin je od sredine jula do 30. avgusta dvaput pretio Sanaderovoj na Instagramu. Prvu poruku - da će ih podaviti kao piliće i pobiti celu familiju - je priznao, ali za drugu tvrdi da mu je podmetnuta.

"Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vreme i uskoro ideš svome kraju", navodi se u toj drugoj poruci uz pretnju klanjem i kasapljenjem tela.

"I na tvoju kuću baciću šest bombi, ubiću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovek od reči i iznad zakona", stoji u toj drugoj poruci, za koju V.L. tvrdi da mu je podmetnuta na profil i da je nije on pisao.

Uplašena Petra Sanader prenela je ove pretnje ocu, koji se zatim obratio policiji.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Printscreen Instagram/petrasanader