Foto: Instagram screenshot

VEĆ LUDE ZA NJIM

ISPROVOCIRALI GA PA IM SVIMA POKAZAO POLNI ORGAN! SAD IDE U ZADRUGU, OČEKUJTE SVAŠTA! Tomović iskren: Da mi je mozak izdefinisan kao stomak BILO BI LAKŠE!

Rijaliti
> 20:17h

Pored brojnih učesnika, u drugoj sezoni "Zadruge" publika će moći da prati i Vladimira Tomovića. Kršnom Crnogorcu ovo nije prvo rijaliti iskustvo, kako je učestvovao u "Parovima" i "Velikom Bratu".

Osim po odnosu sa Sorajom Vučelić, sa kojom se ranije pričalo da je bio u vezi, Tomovića javnost pamti po incidentu iz 2011. koji se dogodio u kući Velikog Brata. Naime, isprovociran od strane svojih tadašnjih cimera, Vladimir je pokazao svoj polni organ i podigao ogromnu prašinu.

Sada je rešio da se oproba u "Zadruzi". Kako važi za jednog od najzgodnijih rijaliti igrača, u atletskoj majici pred sam ulazak u karantin pobrao je brojne simpatije nežnijeg pola.

I sam je i te kako svestan čime raspolaže, ističući jednom prilikom na Instagram gledajući u svoj stomak kako bi mu "lakše bilo da mu je mozak tako izvajan".

"Gledam nešto ovaj stomak... e da mi je mozak ovako izdefinisan lakše bi mi bilo. No ajd", potpisao je fotografiju on i izmamo osmeh na lice mnogima, koji su ga zatim obasuli komplimentima na račun njegovog izgleda.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Instagram screenshot)