icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: PS Vrbas

Akcija

POLICAJCI OBUČAVALI GRAĐANE: Vrbas prvi u Srbiji sproveo rad školskih saobraćajnih patrola

Provera usvojenih znanja i stečenih veština izvršeno je krajem meseca avgusta, kojom prilikom je 27 polaznika sa uspehom završilo obuku

Objavljeno: 04.09.2018. 21:59h

 

Policijska stanica Vrbas nastavljajući saradnju sa Opštinom Vrbas i njenim građanima u mesecu avgustu sprovela je obuku građana koje su delegirale osnovne škole sa teritorije Opštine Vrbas, po temama propisanim Programom obuke članova školskih saobraćajnih patrola i saobraćajnih patrola građana na putevima u zoni škola.Provera usvojenih znanja i stečenih veština izvršeno je krajem meseca avgusta, kojom prilikom je 27 polaznika sa uspehom završilo obuku.

 

Opština Vrbas je obezbedila opremu za patrole, saobraćajne prsluke, stop tablice i mobilne telefone za komunikaciju patrola.

 

foto: PS Vrbas

Dana 3. 9. 2018. na teritoriji cele Opštine Vrbas, u zonama škola (osam Osnovnih škola), školske saobraćajne patrole su uz prisustvo policijskih službenika PS Vrbas, uspešno obavile prvi dan regulisanja saobraćaja u zoni škole.

 

foto: PS Vrbas

Dana 4. 9. 2018. u prostorijama Opštine Vrbas, priređeno je svečano uručenje Uverenja o završenoj obuci polaznicima - članovima školskih saobraćajnih patrola.

 

Svečano uručenje Uverenja izvršiće predsednik Opštine Vrbas Milan Glušac, uz prisustvo načelnika PS Vrbas, glavnog policijskog inspektora Vlada Glođovića i predsednika i članova komisije za završnu proveru znanja polaznika obuke.


Policijska stanica Vrbas u saradnji sa Opštinom Vrbas je prva na teritoriji Republike koja je sprovela rad škloskih saobraćajnih patrola na ovaj način.

 

foto: PS Vrbas

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!