Foto: Kurir, Printscreen YT

Glas s druge strane žice joj je bio nepoznat

IZAĐI NA PROZOR! ZASTRAŠUJUĆI POZIV VODITELJKI ZADRUGE NAJAVIO EKSPLOZIJU! Isplivali jezivi detalji bombaškog napada na automobil Dušice Jakovljević

Crna Hronika
> 15:12h

BEOGRAD - Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević primila je poziv neposredno pre incidenta „da izađe na prozor“, a džip joj je dignut u vazduh, na njene oči, dok je gledala pravo na parking.

foto: Kurir, D.S.

Kako se saznaje iz izvora bliskog istrazi, voditeljku ,,Zadruge“ je pozvala jedna osoba sa nepoznatog boroja i najavila joj da će doći do incidenta.

"Dušica je primila poziv samo minut pre nego što je eksplodirala ,,tojota land kruzer“ koju je vozila. Glas s druge strane žice joj je bio nepoznat, a osoba joj je samo rekla da odmah izađe na prozor i prekinula vezu. Ona je nesluteći šta će se dogoditi, pogledala kroz prozor, a onda se začula eksplozija i ugledala je svoj džip u plamenu", tvrdi za "Alo!" izvor blizak istrazi.

Dušica nije želela da komentariše ove navode, već je ispričala da se njena porodica nakon eksplozije nezasluženo našla na stubu srama.

FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Vladimir Šporčić
FOTO: Kurir.rs

Najbliže komšije voditeljke kažu da Dušica ima ustaljenu rutinu dnevnih aktivnosti, pa je očigledno da su to primetili i profesionalci koji su postavili i aktivirali eksploziv ispod njenog automobila.

"Nije lako biti u komšiluku sa poznatim ličnostima, a mi smo to osetili na svojoj koži. Još se pitamo ko će nama platiti polomljene prozore?! Niko se ne javlja, još će ispasti da ćemo na kraju sami morati da nadokandimo štetu! Sigurno je da su osobe koje su aktivirale eksploziv vodile računa da ne bude uzgredne štete i drago nam je da niko nije povređen, ali ne osećamo se bezbedno posle svega", rekao je jedan od komšija poznate voditeljke Zadruge.

Od kada je postala voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević je primila na hiljade pretnji fanatičnih fanova ovog rijaliti programa. Pored toga što je obožavaoci pojedinih takmičara vređaju na društvenim mrežama, Dušica je prošle godine osvanula i u čitulji.

Ona nije želela da komentariše čitulju koja se delila na društvenim mrežama, niti je to ikada prijavila policiji. Više puta je javno govorila da joj je neprijatno zbog gnusnih uvreda na njen račun i napominjala da joj je nepristrasnost u vođenju emisije uvek na prvom mestu.

(Kurir.rs/Alo, N.M./Foto: Kurir, Printscreen YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: