icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: M.T.

ODLUČNA

SKANDALIMA OBELEŽILA PRVU ZADRUGU, SAD SE SPREMA DA NAPRAVI LOM! Mina obećala: Ove sezone neće biti SEKSA! (KURIR TV)

Objavljeno: 05.09.2018. 12:48h

 

Prva grupa takmičara stigla je u karantin,dok druga sa velikim iščekivanjem polako pristiže kako bi se pripremili za spektakl koji počinje u četvrtak 6. septembra. Među prvima je stigla i bivša zadrugarka Mina Vrbaški, koja je u prethodnoj sezoni izazvala veliku pažnju javnosti kada je pred kamerama i milionskim auditorijumom započela strastvenu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Ona je nakon raskida sa njim u najgledaijem rijaltiju bila u prisnom odnosu i sa manekenom Tomislavom Panićem.


foto: M.N.

Mina je spremna stigla u karantin, a kako je ostavila veliki trag budući da je u "Zadruzi" ostvarila dve veze koje su bile i više nego turbulentne, nema sumnje da će i ovoga puta napraviti pravi pravi haos.

 

"U prvoj sezoni sam sebi uništila pola života, u drugu sezonu ulazim zbog popravljanja svega toga, ali i zbog novca. Ne smem sebi više da dozvolim greške iz prethodne sezone. Dečko mi je rekao da smem da se poigravam sa svima"

foto: M.N.

Ona je došla u pratnji svog novog dečka Igora Terzića, koji će joj očigledno biti najveća podrška.

 

Kako je poznato da će i njen bivši dečko Toma biti jedan od učesnika i sa njom deliti ovo velelepno imanje, preostaje da saznamo da li će se njihova ljubav obnoviti ili će do kraja ostati samo prijatelji.

Kurir.rs/ Foto: M.N.

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!