icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen YouTube

srećom povređenih nema

NEVREME NAPRAVILO HAOS U KRUŠEVCU: Jak vetar oborio sat na Trgu mladih! (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.2018. 14:08h

 

KRUŠEVAC -  Sat na Trgu mladih u Kruševcu koji je oborio snažan vetar biće uskoro popravljen i vraćen na svoje mesto, rečeno je u Gradskoj upravi.


 

Radnici Javnog komunalnog preduzeća odneli su danas sat čiji je stub oborio vetar brzine 17 metara u sekundi tokom sinoćnjeg nevremena, a komunalna policija trakama je obezbedila mesto.

 

Direktor JKP Kruševac Miroslav Milojković rekao je da je to preduzeće zaduženo za popravku gradskog sata, a da će, ako je oštećen, angažovati firmu za popravke.

 

Prema njegovoj pretpostavci, podloga sata je dotrajala, jer je postavljena pre više od 20 godina kada je rađena rekonstrukcija Trga mladih.

 

 

Tokom sinoćnjeg nevremena, prema podacima nadležne gradske službe, grom je udario u dalekovod kod Kukljina, sela u okolini Kruševca, zbog čega su bez struje ostali to selo i sela Globare, Šašilovac i Krvavica.

 

Protivgradna odbrana ispalila je osam raketa iz šest stanica, a zbog jakog vetra pala je reklama kod Tehničkog pregleda i oštećeno je nisko rastinje u parkovima.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen, Youtube)

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!