Foto: Promo

INTERVJU

PENZIONISANI SUDIJA PRED ULAZAK U ZADRUGU: Kolege su me podržale!

Stars
> 09:18h

Snežana Ilić, doskorašnji sudija Prvog osnovnog suda i od večeras učesnica "Zadruge", nestrpljiva je da uđe u rijaliti jer joj je to velika želja, koja se konačno ispunjava. U intervjuu za Kurir ona je obećala da će u najgledanijem šou-programu biti pravdoljubiva, mirne prirode, da će slušati velikog šefa i da će se lepo slagati sa ostalim takmičarima.

foto: Ana Paunković

Kontroverzna sudija, kako je mnogi nazivaju, spremna je i da ispriča sve detalje o slučaju Uroša Mišića, navijača Crvene zvezde kojem je ona 2013. ukinula pritvor zbog navodnog prebijanja američkog marinca i zbog toga se našla na udaru javnosti. - Ja sam želela da uđem u "Zadrugu", dobila sam ponudu od produkcije i prihvatila je. Slobodan sam čovek, sudija u penziji, nemam drugih obaveza. Ovo je za mene veliki izazov, upoznaću nove ljude, steći ću nova iskustva. Jednostavno, želim da radim nešto novo.

Jesu li vas zvale kolege sudije kad je saopšteno da ulazite u rijaliti? - Moje kolege me podržavaju. Zovu me telefonom iz različitih sudova, svi su srećni što ulazim, oni mene poštuju i uvažavaju, nema razloga da bude drugačije.

foto: Printscreen Youtube

Pa nisu baš svi oduševljeni što jedan sudija ulazi u rijaliti. - Naravno, uvek postoje i oni koji me ne vole. Zašto bih ja obraćala pažnju na te negativne komentare, toga će uvek biti, ma šta čovek da uradi. Ja sam spremna i na negativne i na pozitivne reakcije. Svaki čovek ima pravo da misli šta hoće o meni.

Da li ćete imati neku taktiku tokom učešća u šouu? - Ne, nemam taktiku. Ja sam iz druge branše, gde toga nema.

foto: Printscreen Kurir

Šta će vam onda biti oružje kojim ćete se boriti u rijalitiju? - Nemam oružja. Moje oružje je plemenitost, dostojanstvo, pravda, obrazovanje, pamet. Biću pravedna, svima ću pomoći u svakom pogledu ako od mene budu tražili pomoć, savet. Ja sam tu bez obzira na to ko je koje ciljne grupe.

Hoće li biti problem jednom intelektualcu poput vas da se uklopi s ljudima među kojima ima i onih koji nemaju zavidno obrazovanje i kulturu? - Ne, zašto bi bio problem. Ja sam već upoznala neke učesnike kad smo zajedno bili na sistematskom pregledu, to su sve divni, mladi ljudi, lepo smo komunicirali, s puno uvažavanja. Sedela sam sa njima i pričala. Verujte mi, neće biti nikakvih problema u "Zadruzi". Ja nisam osoba koja iritira, umem lepo s ljudima, ne svađam se, nisam incidentna.

foto: Printscreen Youtube

Postali ste poznati javnosti kad ste ukinuli pritvor Zvezdinom navijaču Urošu Mišiću. Hoćete li ispričati istinu o tome u "Zadruzi"? - Ako me budu pitali, a očekujem da neko hoće, ja ću pričati. Imam pravosnažnu izvršnu presudu zbog iznošenja neistina i ja sam to naplatila. Protiv mene nikad nisu vođeni nikakva istraga niti disciplinski postupak, sve sam radila po zakonu. Postoje materijalni dokazi, meni su dobrovoljno isplatili odštetu zbog toga.

Ivan Ercegovčević/ foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: