Foto: FOTO KURIR

HAOS U KARANTINU

KU.VETINO, NA.EBALA SI U ZADRUZI! Mina i Zerina napale Subotićku: Ne zna šta je čeka! (FOTO)

Rijaliti
> 10:44h

Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju kada je juče sa mužem Davidiom Dragojevićem došla u karantin pred ulazak u najgledaniji rijaliti šou "Zadrugu" koji večeras startuje na televiziji "Pink". Kontroverznu ćerku Ljube Pantović napale su ljute protivnice, starlete Mina Vrbaški i Zerina Hećo.

"Jao, evo je ova. Fuj! Pogledaj je na šta liči. Jeftina je kao ta haljina koju je obukla. Užas božji. Ku*vetina raspala", siktala je Mina koja je brže bolje pogbegla u hotel sa svojim dečkom, koji ju je dovezao kako se ne bi pobila sa Subotićevom.

"Ne mogu da je podnesem. Dno dna. Ne zna šta je čeka. Na.ebala je unutra. Samo da me pogleda popreko i završila je za sva vremena. Odvratna je koliko je teška. Vidi kako se šepuri, a nema dva grama mozga. Na šta je ta žena sve spremna i rođeno dete je iskoristila za svoj marketing. Klošarka teška. Evo ja sam bolesna, celu noć sam primala infuziju i ne mogu očima da je vidim sad", besno je rekla Hećo.

foto: FOTO KURIR

Međutim, najomraženija učesnica im je poručila da će ih sve postrojiti.

"Šta mi mogu te jadnice. Neka prvo pogledaju sebe. Ja sam ovde zvezda. Moj muž i ja smo najvažniji. One su nebitne. Laju, a ne znaju da mi ništa ne mogu. Glupe su i proste ko noć. Njih dve našle meni da morališu. Prostakuše, aljkavuše. Ja sam za njih svetska dama", odbrusila je Subotićka, a podržao je njen izabranik.

"One su našle da prosipaju pamet. Dve budaletine. Ljubomorne su na nas dvoje, a mi ćemo im se krvi napiti", rekao je David.

Osim njih u karantin su stigli i "Pinkova Zvezda" Zlata Đurković, frizer Stefan Ašanin, Brendon, Cobe, dizajnerka Dorotea Jovanović, Snežana Ilić i drugi.

foto: FOTO KURIR

Boru isprtili muzičari

Boru Santanu su muzičari ispratili u "Zadrugu". On je stigao sa orkestrom, zaustavio saobraćaj i zaigrao kolo nasred ulice:

"U velikom stilu velike zvezde dolaze na ovako važan događaj. Muzičari, jako mi svirajte, sve one koje nerviram dirajte".

foto: Ana Paunković

Gagi dopratio bratanca

Gagi Đogani dopratio je bratanca Adama. On ga je posavetovao da se drži njegove ćerke Lune.

"Samo neka vodi računa da ga ne uhavte u mašinu. Moja Lunči će da mu pomogne, ali mora da je sluša", rekao je Gagi, na šta se nadovezao Adam.

"Ja želim da ovo bude kulturni rijaliti. Neću da se svađam. Važno mi je da se dobro zezam", rekao je on.

foto: FOTO KURIR

Vasići

Veće smo zvezde od Milajne

Porodica Vasić, Mika i Giba, Rada i Rade kažu da će biti važniji od Miljane Kulić.

"Ona se pravi luda i kaže da nas ne poznaje, a mi smo veće zvezde od nje. Pomoći ćemo joj oko bebe, ljuljaćemo ga, jer mi znamo da presvlačimo decu, ali Miljana ako bude bezobrazna prema nama onda ćemo da se naljutimo", složni su blizanci.

foto: M.T.

(Kurir, Lj. Stanišić, M.Trajković/ Foto: )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: