icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Privatna Arhiva

HOROR Majka ogorčena zbog nemara vaspitača

DETE JOJ JE BILO U VRTIĆU U BORČI! Kada je došla po njega, ŠOK! Mališan je bio MODAR OD POVREDA! (FOTO)

Objavljeno: 06.09.2018. 09:26h

 

Mihaela Lela Jerosimić (24), majka jednoipogodišnjeg Stefana, šokirala se kad je u utorak posle posla otišla u vrtić "Lenka" u Borči po sina i zatekla ga s licem modrim od povreda!


 

foto: Privatna Arhiva


Sva potresena, za Kurir priča da je toga dana dete ostavila zdravo u tom privatnom vrtiću, a da su joj ga vaspitači vratili razlupane glave - sa ogromnom modricom ispod oka, i da je nisu pozvali i obavestili o incidentu kad se desio. Lela objašnjava da se, kako su joj vaspitači ispričali, dete samo povredilo kad se igralo u kuhinji.


- Prvo su rekli da je bio u pravoj kuhinji, a onda da se igrao i pao u plastičnoj kuhinji za decu, ali ne verujem da je na tim plastičnim igračkama mogao tako da se povredi. Kako god bilo, nedopustivo je da me nisu odmah pozvali, već su ga bez mog odobrenja mazali nekim margarinom da mu prođe otok. Kad sam ga ugledala, dete je potrčalo ka meni i vikalo: "Mama boli, mama boli", a oko mu je bilo skoro zatvoreno od tog margarina, moglo je da se inficira - tvrdi Lela.
Dodaje da su joj, kao objašnjenje što je nisu pozvali, u vrtiću rekli "da se takve stvari redovno dešavaju deci i da to nije ništa strašno".


- Zar je trebalo oko da izbije ili bez ruke da ostane da bi oni reagovali?! Ovo je nečuven nemar vaspitača vrtića "Lenka" i roditelji treba da znaju za to. Ne želim da se još nekom detetu desi nešto slično ili, ne daj bože, još gore - poručila je Lela, koja je sina ispisala iz tog vrtića i najavljuje tužbu protiv odgovornih vaspitača zbog nemara.


Povrede mališana - manji otok i hematom u predelu gornjeg i donjeg kapka, konstatovao je i pedijatar, koji je, uz prepisanu terapiju, uputio Stefana kod specijaliste radi procene stepena povrede.

VLASNICA VRTIĆA
NE RAZGOVARA O INCIDENTU
Kurir je ovim povodom kontaktirao s Lenkom Đorđević, vlasnicom vrtića "Lenka" u Borči, koja je, nakon što smo joj se predstavili i saopštili da zovemo povodom optužbi majke malog Stefana, kratko poručila:
- Vi ste iz dnevnog lista Kurir, ne mogu s vama da vodim takvu vrstu razgovora - rekla je Lenka i prekinula vezu.

 

(Kurir/S. Đ.)

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!