VELIKE PROMENE

ŽIRI ZVEZDA GRANDA U ISTOM SASTAVU? Marija i Viki otkrile šta nas čeka u sledećoj sezoni takmičenja! OVE IZMENE niko nije očekivao (KURIR TV)

Stars
> 19:33h

Nova sezona šou programa "Zvezde Granda" uskoro počinje, i dok se audicije odvijaju širom Srbije, žiri se sastao kako bi napravio neke od krucijalnih izmena za predstojeće takmičenje.

foto: Damir Dervišagić

Kamere Kurira uhvatile su na Košutnjaku Mariju Šerifović, koja je sa našim novinarima podelila kako idu pripreme za snimanje nove sezone, kao i to šta će ona novo sa sobom doneti: "Predstoji nam interesantan sastanak. Svašta treba da se uradi, od nove sezone očekujem mnogo, a najbitnije mi je da su se sve moje želje i molitve prema produkciji ostvarile. Ušli smo u kolotečinu i bilo je vreme da se malo promeni koncept emisije"

foto: Damir Dervišagić

Poznata pevačica Viki Miljković prokomentarisala je glasine da će doći do promena u sastavu žirija: "Zaista ništa ne mogu da otkrijem jer i sama ne znam, više informacija ćemo imati nakon sastanka. Ono što mi je rečeno je da sledi najbolja i najzanimljivija sezona ikada", rekla je Viki i dodala da niko nije ni potvrdio, ali ni negirao učešće Ace Lukasa kao člana sudijskog stola u sledećoj godini.

foto: Damir Dervišagić

Podsećamo, sastav žirija je doveden u pitanje nakon što su se prošle godine članovi često svađali, a rasprave između Jelene Karleuše i Ace Lukasa su dovele atmosferu do usijanja.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Kurir