Foto: Shutterstock

Izazovi mračne sudbine

HOROSKOP PODSEĆA NA MRAČNE PREPREKE, A USPEHA I NOVCA JOŠ NEĆE BITI: Ovaj znak spašava srećna ljubav!

Zanimljivosti
> 11:32h

Dnevni horoskop - opozicija Sunca i Neptuna učiniće da vam glava bude u oblacima, maštaćete o svojim postignućima, ali teško ćete se fokusirati na dela, piše Lovesensa.Međutim, jedan znak Zodijaka danas pronalazi sreću i spreman je da se menja zarad lepše budućnosti...

Dragi Bikovi, Venera u znaku Vage donosi radost u ljubavni život. Problemi i brige su iza vas i sada ste napokon spremni da se posvetite partneru. Zaboravio je na vašu nežnu i romantičnu stranu, pokažite mu da ste i dalje spremni za avanture i nova zajednička iskustva. Ponovo ćete postati bliski, a ukoliko nastavite u takvom raspoloženju, čeka vas divna budućnost.

Danas ste posebno šarmantni i spremni da osvajate, a takvu moć donosi Sunce u Devici u vašoj petoj solarnoj kući. Ipak, Bikovi nisu znak koji otvoreno flertuje i ne bira sredstva, oni su za mirnu atmosferu, harmoniju, romantiku - idealan prostor i vreme za stvaranje temelja ljubavi. Izgleda da će se ovoga puta romantične želje ostvariti. Uložili ste puno truda i vremena kako biste napredovali, ali prepreke su ovoga puta velike. Kolege vas usporavaju u rešavanju zadataka, autoriteti konstantno daju nove obaveze, a pritisak raste. Vreme je da se malo odmorite i posvetite sebi, zaslužili ste, a onda nastavite hrabro da se borite sa velikim izazovima na polju karijere.

PROČITAJTE JOŠ:

OVA HRANA VRAĆA ŠTITNU ŽLEZDU U RAVNOTEŽU

HOROSKOP ZA NAREDNIH 8 GODINA - KAKO ĆEMO PREŽIVETI UTICAJ URANA U BIKU

ABNĐELI NAM ŠALJU VAŽNE PORUKE - EVO ŠTA TREBA DA URADIMO DO PONEDELJKA

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Shutterstock)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: