Foto: AP

odlučio da ostane u laciju

PSŽ NUDIO SRBINU 8.000.000 EVRA GODIŠNJU PLATU! Kežman otkrio zašto je Sergej odbio ponudu francuskog šampiona!

Srpskom fudbaleru Sergeju Milinković-Saviću odbio je ponudu Pari Sen Žermena od osam miliona evra godišnje jer želi da uvede Lacio u Ligu šampiona, izjavio je njegov agent Mateja Kežman.

Fudbal
> 13:57h

"Mogao je da zarađuje mnogo više u nekom drugom klubu, imao je mnogo zanimlivih ponuda. U Francuskoj mu je nuđen ugovor od osam miliona evra, ali odlučio je da ostane i da sa Lacijom pokuša da izbori plasman u Ligu šampiona", rekao je Kežman za Gazetu delo Sport.

Kežman je istakao da je nakon razgovora sa predsednikom kluba Klaudijom Lotitom i sportskim direktorom Igliom Tareom prihvatio odluku da Sergej ostane bez ikakvih problema.

On je dodao da će Sergeja čeka mnogo bolji ugovor, najverovatnije tri miliona evra po sezoni kako su preneli italijanski mediji.

"Sa klubom smo se dogovorili oko novog ugovora koji će uskoro biti potpisan", kazao je agent srpskog reprezentativca.

Prema njegovim rečima ako za golmana može da se plati 70-80 miliona evra, onda Sergej ne vredi manje od 100 miliona.

Nemci posle debakla u Rusiji, Francuzi sa titulom prvaka sveta. Ali u Nemačkoj niko ne može da bude favorit osim Nemaca. Kec u prvom derbiju Lige nacija vredi 2,55, dvojka tek nešto više – 2,75. Pogledajte i sve druge MOZZART kvote za utakmicu Nemačka – Francuska.

"Sergej je jedan od najboljih igrača Evrope na svojoj poziciji i može mnogo da napreduje", zaključio je Kežman.

Interesovanje za Sergeja ovog leta pokazali su još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Juventus.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: