icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Avaz.ba, Printscreen/ Facebook

OBRAČUN

RAFALNOM PALJBOM UBILI OSTOJIĆA, ŽENI PUCALI U NOGE, RUKE, GRUDI I GLAVU: Stravični detalji likvidacije u Banjaluci (FOTO, VIDEO)

Kozarska ulica u Banjaluci u kojoj je noćas ubijen Damir Ostojić Šijan, a njegova supruga Sandra Jošić ranjena, jutros je pod policijskom opsadom.

Objavljeno: 06.09.2018. 11:44h

 

Patrole zaustavljaju i legitimišu sve prolaznike, uključujući i majke sa decom. 


 

Ostojić se vozio u džipu na koji je ispaljen rafal u pripremljenoj sačekuši. On je na mestu ostao mrtav, dok je njegova žena Sandra Jošić ranjena.

Šijanova žena je noćas oko dvanaest i petnaest časova dovezena u Prijemnu hirušku ambulantu, a potom je i operisana i zbrinuta u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje. Ona je imala prostrelne rane gornjih i donjih ekstremiteta, grudnog koša i lica, naveo je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje prof. dr Darka Golića i glavni dežurni lekar na Hirurgiji dr Gorana Janjić.

 

 

Na licu mesta noćas se našlo nekoliko policijskih patrola koje su se dale u poteru za ubicama. Osim policajaca na licu mesta bila je i republički tužilac Svjetlana Bijelić.

 

Uviđaju su prisustvovali načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević, kao i više inspektora Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS.

 

foto: Avaz.ba

Stanari iz obližnjih zgrada rekli su kako su čuli rafalnu pucnjavu.

 

"Nešto pre ponoći čuo sam rafal pred zgradom. Izašao sam na balkon i u prvi momenat nisam ništa video, ali se ubrzo pojavilo policijsko vozilo sa rotacijama", ispričao je komšija.

 

Na licu mesta bio je i republički tužilac za organizovani kriminal Miodrag Bajić. U Kozarsku ulicu su stigle i nove policijske snage koje će pregledati teren.

 

foto: Avaz.ba

Rad na rasvetljavanju ubistva se nastavlja. Tako su na mesto zločina došle i ekipe bezbednosne agencije “Sektor sikjuriti”, čije kamere “pokrivaju” dobar deo ovog naselja. U policiji očekuju da će im snimci sa kamera pomoći u pronalaženju ubice.

 

Policijske snage detaljno “češljaju” teren u krugu od 500 metara. Policajci u pomenutom području idu od vrata do vrata i ispituju sve stanare s nadom da će doći do novih informacija vezanih za ubistvo.

 

Kurir.rs/ Srpska cafe, Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

 

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!