icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Stefan Jokić

oprez

LAŽNI RADNICI VODOVODA HARAJU NOVIM SADOM I OKOLINOM: Građanima uzimaju novac za priključenje na vodovodnu mrežu! ČUVAJTE SE PREVARE

Objavljeno: 06.09.2018. 12:21h

 

NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" iz Novog Sada upozorilo je danas građane da su se pojavile osobe koje se lažno predstavljaju kao njihovi radnici i nude izgradnju priključaka na vodovodnu mrežu.


 

Kako se navodi u saopštenju, nepoznate osobe "dovele su u zabludu" građane koji žive na potezu Paragovo - Novo Selo i u naselja Bocke.

 

To javno preduzeće ze apelovalo na građane da "ne nasedaju na ovakve podvale", jer njihovi radnici nikada ne naplaćuju uslugu na terenu, a za sve poslove izdaje se adekvatna dokumentacija.

 

"Da bi se domaćinstvo legalno priključilo na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, neophodno je da u tom delu grada postoji legalno izgrađena mreža te da je objekat koji se priključuje legalan ili u procesu legalizacije. Nakon što građani podnesu zahtev za priključenje, sklapa se ugovor i izdaje se faktura na osnovu koje se obavi uplata", saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija".

 

Ukazali su i da se u naseljima Pragovo - Novo Selo i Bocke ne izvode radovi, a da je krađa vode krivično delo.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Stefan Jokić, ilustracija)

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!