Foto: Printscreen

ISKRENO

ŠOK INTERVJU! ŽIŽELA PRVI PUT PROGOVORILA O POPULARNOSTI, KUĆI...A onda se dotakla BOLNE teme i zašto je htela da PRESEČE VENE...

Rijaliti
> 13:10h

Ivana Živković, na društvenim mrežama poznatija kao Žizela, podigla je veliku prašinu ulaskom u rijaliti. Tokom dosadašnjeg učešća ispričala je mnogo zanimljive priče, ali i one tužne ispovesti o kojima ne priča tako otvoreno.

Sad je otkrila ko joj smeta u vili, kako se snašla, ali i o ljubavnim jadima, ali Instagram zvezda objasnila je i o pokušaju samoubistva... I pre ulaska u rijaliti digla se velika prašina oko tvog ulaska u vilu. Po tvom mišljenju, da li si se snašla u vili i kako se sada osećaš nakon što je prošlo dve nedelje u zatvorenom prostoru? Mislim da sam se snašla odlično, samo se brinem za kuću i majku, zato sam ponekad malo zamišljena u vili, ali mnogo mi je lepo ovde.

foto: Printscreen

Tvoji fanovi nam ne daju mira, konstantno šalju poruke podrške za tebe, da li ti prija popularnost koju si stekla učešćem u ,,Parovima“?

Znam da sam poznata, hvala im puno zbog toga, ista sam kao i napolju, nikada se nisam pravila važna zbog toga što me ljudi poznaju na ulici.

Ispovest koju si ispričala o svom ljubavnom životu potresla je mnoge, kako bi se osećala kada bi tvoj bivši dečko ušao u vilu i postao ravnopravan takmičar sa tobom?

Nas dvoje nikada nismo spavali, razlog tome je Buftina majka. Za sada sam sve ispričala, ali bih imala mnogo toga da mu kažem oči u oči.

Imala si dovoljno vremena da se upoznaš sa ostalim cimerima, po tvom mišljenju, kome u vili nije mesto? Milorad, mislim da se nije snašao ili glumi, šeta po vili i ima dosadne fore na žurkama.

Kako je poznato, u svakoj sezoni intrigantnog šou programa postoje taktike, ko u vili ima taktiku i koja je to taktika? Nisam sigurna, ali sumnjam na Diku i Ilijanu, oni sigurno imaju taktiku neku.

Mnoge tvoje obožavaoce zabrinula je informacija da si sekla vene zbog otkaza na poslu, zašto se to desilo?

To se desilo 2015. godine, istina je da sam pala u depresiju, htela sam da se obesim zbog otkaza, jer su mi roditelji maltretirali mnogo zbog toga.

Nikola Lakić je mnogo puta pokušao da te osvoji, ali nije uspeo, ko u vili bi mogao biti potencijalni Ivanin dečko? Niko u vili nije moj tip dečka, samo može Bufta, ako njegova majka prihvati to.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/Happy/Foto Printscreen