Foto: Printscreen Instagram

ŠMEKER

ZBOG NJEGA ĆE SVE DEVOJKE BITI PRED MALIM EKRANIMA! Lunin drug pred ulazak u Zadrugu otkrio šta sprema, a onda progovorio o blogerki! (FOTO)

Rijaliti
> 17:24h

Još jedan učesnik "Zadruge 2", koji će svojom pojavom, šarmom i sjajnim vokalom prikovati gledaoce, naročito pripadnice nežnijeg pola, za male ekrane je Pinkova zvezda, Aleksa Savić.

On je pred ulazak u ovaj šou program, koji preti da sruši sve rekorde glednosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, za portal Pink.rs, otkrio šta od njega možemo očekivati, a odmah na početku razgovora istakao je da jako dobro poznaje svoju buduću cimerku, Lunu Đogani.

"Sa Lunom sam išao u isto odeljenje u srednjoj školi, za nju mislim sve najbolje, nadam se da ćemo se družiti", rekao je Aleksa.

Na žalost mnogih devojaka, ovaj srcelomac je u srećnoj vezi, a da li će neka zadrugarka uspeti da skrene njegove misli, saznaćemo već večeras.

"Ja sam zauzet, imam devojku, dugu vezu od tri i po godine. Od mene možete očekivati dobro zezanje, dobar provod, sve zavisi od ekipe koja bude tamo", istakao je Savić.

On je naveo i da je veoma pozitivan, uvek raspoložen za dobar provod i zabavu, ali i da će odgovoriti svakome ko bude pokušao da ga vređa.

"U suštini, ja nisam impulsivan, ali ne dozvoljavam da me drugi ljudi maltretiraju, verbalno. Ne volim da se svađam ali ako me neko bude dirao naravno da ću uzvratiti", završio je pevač.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: