Foto: Printscreen

nepoštovanje

BRUKA I SRAMOTA U UŽIČKOJ SLOBODI: Novi trener oterao iz kluba dogogodišnjeg kapitena i legendu kluba!

Posle 8 godina provedenih u KK „Sloboda“, nakon što je stigao iz OKK „Beograd“, Užičanin i dugogodišnji kapiten, Branko Anđić nije više njen član.

Košarka
> 17:16h

Pitali smo dugogodišnjeg kapitena Slobode o sportskim planovima i zbivanjima sada već u bivšem klubu?

- Nakon tolikih godina provedenih u Slobodi, u situacijama i kada se borilo za opstanak u Prvoj ligi i kada se ulazilo u Super ligu i kada je klub bio na zdravim nogama i kada nije, uvek sam bio tu i davao ogroman doprinos klubu. Danas mi je jako žao što i dalje nisam u mom matičnom klubu bez obzira na igračke godine, da i dalje pomognem mladim igračima iz Užica, kako u igračkom, tako i u ljudskom smislu. Za sve to je kriva nova upravu, a naručito trener Lučić, jer nije ispao čovek. Tokom cele sezone pričao je kako neće menjati ekipu, kako će zadržati ekIpu koja je uvela Slobodu u prvu ligu i dovesti još 2-3 nova igrača. Ništa od toga se nije desilo. Čak se zahvalio mladim igračima iz Užica, Milićevicu, Žuniću, koji su bili u klubu i kad nije bilo 7 igrača na treningu, žao mi je tih momaka jer najbolje znam kakav su doprinos dali klubu, a i naša su deca, što je najbitnije. Imao bih mnogo toga da pričam, ali nije ni vreme ni mesto.''

Inače, bivši kapite Slobode svoju igračku karijeru nastaviće u KK „Klik“ iz Arilja. Uz reči:

„Neću dozvoliti niko da mi prekine karijeru, to ću sam odlučiti kada ću, jer sam u košarci 23 godine“ kaže na kraju uvek smireni, ali vidno razočarani popularni Kića.

Kurir sport/Užice oglasna tabla

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: