icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen You Tube

bLAGOSLOV

ONA JE NAJSTARIJA PRVOROTKINJA NA SVETU: Ima 72 godine, i dala je SNAŽNU PORUKU svim NEVERNICIMA! (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.2018. 17:33h

 

Svedoci smo novog životnog trenda da žene sve kasnije stupaju u brak, a samim tim i sve kasnije dobijaju prvo dete. Pobednica u ovoj kategoriji je jedna Indijka koje je postala majka u 72. godini života. 


 

Par je u braku 47 godina, ali nikada se nisu ostvarili kao roditelji. Oni su želeli decu, ali ne po svaku cenu. Sam proces je dosta koštao. Ali sada, majka može čak i da doji novorođenče. 

 

foto: Printscreen Instagram

Daljinder Kaur bila je iskrena da joj ni malo nije lako u novoj ulozi. Da se teško snalazi, ali da je srećna. Ona je rođenjem dečaka postala najstarija prvorotkinja na svetu. Kako kaže: "Ne postoji način da dovoljno zahvalim doktoru i Bogu što su omogućili da moj sin dođe na svet". 

 

Pitanje koje se samo nameće je da li će roditelji moći i do kada da isprate odrastanje svog deteta, s obzirom da su oboje u osamdesetim godinama. Otac ove bebe je zapravo 79 godina star.

foto: Printscreen You Tube

"Bog je svemoguć i za sve će se pobrinuti! Mnogi se brinu šta će biti sa bebom kada mu umremo, ali ja verujem u Boga!", bila je iskrena ova stara - mlada majka. 

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!