Foto: Printscreen/Premijera

USKORO ULAZI NA IMANJE

MINA VRBAŠKI ĆE PONOVO DELITI SOBU SA BIVŠIM: Kontroverzna tinejdžerka otkrila da li će imati vezu u rijalitiju, ali i ko joj se ZAMERIO!

Rijaliti
> 19:38h

Mina Vrbaški ponovo će kročiti u velelepno zdanje nove sezone rijalitija, a ovaj put ulazi kao zauzeta devojka.

Ona broji sitno do ulaska u rijaliti "Zadruga 2", a pred kamerom emisije "Premijera" je priznala šta će joj ovoga puta neizmerno faliti.

foto: Printscreen Youtube

"Ne znam šta će mi faliti, iskreno, navikla sam da se non-stop sređujem. To su tretmani za kosu, lice... Mislim da će Veliki šef biti mnogo... mislim da će da nam dozvoli mnogo više stvari nego prošli put", rekla je Vrbaški.

S obzirom na to da je u prethodnom rijalitiju imala dve turbulentne veze, sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom i manekenom Tomislavom Panićem, mnoge je zanimalo čime će nas Mina ovoga puta iznenaditi, a njen odgovor je rekao sve.

foto: Marija Trajković

"Mislim da sam pokazala narodu da imam dečka već i da sam srećno zaljubljena i da me niko ne zanima", najavila je Mina.

Iako će velelepnu vilu deliti sa pojedinim bivšim zadrugarima uključujući i njenog bivšeg dečka Tomu, ona je unapred najavila da će konflikti nastati upravo sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem, a otkrila je i zbog čega.

"Pa, sigurno sa Subotićima, pošto su mi se već zamerili. Mislim, Bože moj. Oni su i sami rekli da žele da budu u centru pažnje. Ne žele da budu kao Kija i Sloba, ali da žele da vrte priču konstatno oko njih", istakla je Mina u "Premijeri".

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Premijera

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: