Foto: Printscreen Youtube

tragedija na svadbi

MUŽA ZATEKLA MRTVOG PRVE BRAČNE NOĆI: Najlepši dan u životu pretvorio joj se u horor samo nekoliko sati posle venčanja! (VIDEO)

Novopečena mlada iz Lintona u Zapadnom Jorkširu ostala je bez supruga prve bračne noći.

Planeta
> 19:01h

Ona je muža pronašla mrtvog u apartmanu za mladence u kojem su bili na medenom mesecu i to samo nekoliko sati posle venčanja. Dani Emzli i Kler (35) venčali su se 17. avgusta u jednom hotelu u Lintonu, uz prisustvo 80 rođaka i bliskih prijatelja.

Dani je otišao u krevet oko 23:30 sata, a njegova žena je ostala na zabavi. Sat kasnije obišla ga je i videla da je Dani dobro, pa se ponovo vratila na svadbeno veselje. Međutim, kada je oko 1:30 odlučila da ode na spavanje muža je zatekla mrtvog.

"Petak je bio najlepši dan u mom životu. Udala sam se za najboljeg, najiskrenijeg, najzabavnijeg i najljubaznijeg čoveka koga znam. Dan je bio savršen, pun smeha ljubavi i dragih ljudi, nismo mogli da poželimo ništa bolje. Ali čarolija je nestala tokom noći kad mi je moj Dani oduzet. U mom srcu je praznina koju nikad ništa neće moći da popuni. Ne znam kako ću uopšte da se nosim sa tim da te nema, moj divni mužu", napisala je Kler na Fejsbuku

Danijevi prijatelji kažu da je bio dobrog zdravlja i da nije imao nikakve bolesti i probleme. Njegova smrt se ne smatra sumnjivom, a kada je stigla hitna pomoć u hotel već je bilo prekasno.

"Kler je zavrištala i istrčala iz sobe tražeći pomoć. Vrata su se zatvorila i zaključala iza nje. Prijatelji i porodica su joj pritrčali u pomoć. Morali su da razvaljujui vrata od sobe. Pozvali su hitnu pomoć i pokušali da ga ožive, ali bilo je prekasno", ispričao je prijatelj Denija i Kler.

Kurir.rs/.San

Foto printscreen YT