Foto: Promo

KANALI SA VISOKOM GLEDANOŠĆU

VODEĆA MEDIJSKA PLATFORMA OJAČALA SVOJ PORTFOLIO: Šolakova firma United Media kupila Pink M i Pink BH

InfoBiz
> 20:36h

United Media, vodeća medijska platforma u jugoistočnoj Evropi, obogatila je svoj portfolio kupovinom Pink M i Pink BH. Pink M i Pink BH su kanali sa nacionalnom pokrivenošću i visokom gledanošću u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, navodi se u saopšenju.

"Veoma smo zadovoljni što su Pink M i Pink BH postali deo portfolija United Medije. Naši gledaoci su navikli na vrhunski sadržaj, tako da će United Media dodatno uložiti u dalje poboljšanje raznovrsnosti i kvaliteta Pink M i Pink BH programa. Naši gledaoci mogu da se raduju sjajnoj programskoj šemi za jesen i zimu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim i dramskim programom", izjavila je Aleksandra Subotić, izvršna direktorka United Medije.

Već od jeseni, Pink M i Pink BH će sa ponosom predstaviti prenose svih utakmica fudbalske reprezentacije BiH i Crne Gore u okviru Lige nacija, novoformiranog takmičenja Evropske fudbalske unije.

Osim ovog takmičenja, Pink M i Pink BH planiraju da prenose utakmice nacionalnih timova i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine, kao i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Fudbalska poslastica koja će biti ekskluzivno emitovana biće Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine, koje će se igrati u 12 evropskih gradova.

Fudbalska poslastica za gledaoce Pink BH biće i Liga Šampiona, ciklus 2018-

Gledaoci Pink M će pronaći vrhunsku zabavu uz nove formate Grand produkcije.

Biće predstavljena i nova jedinstvena dramska serija s elementima humora "Na granici'", koja prikazuje različite krimi, ljubavne i humoristične dogodovštine iz jednog malog sela.

Gledaoci Pink BH će pronaći vrhunsku zabavu uz novu sezonu talent show programa "Zvezde Granda", kao i ostalih formata iz Grandove kuhinje, "Nikad nije kasno", "Nedeljni Specijal", "Praktična Žena".

(Kurir.rs/N1)