Foto: Printscreen

ŠTA SE DESILO?

NAORUŽANI MUŠKARCI S FANTOMKAMA ULETELI U PAROVE! LUDILO U PROGRAMU UŽIVO: Provalnici vatrenim oružjem pretili takmičarima! Došli da otmu takmičara! (FOTO)

Rijaliti
> 21:40h

Maskirana trojka, s fantomkama i pištoljima, upala je direktno u program rijaltiija "Parovi“, zahtevajući da Benjamin Spahović odmah pođe sa njima.

Na ekranu programa Hepi televizije pojavio se krol sadržaja "DRAGI GLEDAOCI! O DOGAĐAJU U VILI OBAVEŠTENA JE POLICIJA! NEMA POTREBE ZA PANIKOM!USKORO ĆE SVE BITI REŠENO!"

foto: Printscreen

Njih je navodno poslala Spahovićeva porodica da ga izvuku iz rijalitija i vrate u Sarajevo, gde je ostavio ženu i dete.

foto: Printscreen

Benjamin je u rijalitiju upoznao Izabelu Anderson, koja mu se odmah dopala, čak ju je verio, zbog čega je rekao da ne želi da se vrati porodici. Ovo se nije dopalo njegovom ocu i braći, koji su mu slali signale, uključivali se u program, nevešto mu između redova sugerisali da se mane Izabele i vrati u Sarajevo.

Nakon što je policija obaveštena o događajima u vili, maskirani napadači naputisi su kuću i nestali u nepoznatom pravcu. Za sada se samo zna da je napad izveden u dogovoru sa proodicom Spahović i da je mma borac bio prinuđen da napusti rijaliti.

Produkcija Hepi televizije omogućila je policiji da razgovara sa učesnicima, očevicima događaja, kako bi sakupila što više informacija.

"Nadamo se da će se sve uskoro otkriti",rečeno je u produkciji Hepi televizije.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Kurir.rs/ Foto: Printscreen