Foto: Printscreen, Pink

PRAVDA SE

KO JE LIK KOJI JE IZBAČEN POSLE POLA SATA U ZADRUZI 2: Napao je Gavrića čim je kročio na imanje, a sad otkriva zbog čega je nastao HAOS (VIDEO)

Rijaliti
> 10:09h

Marko Cvetićanin se prvi upisao u istoriju rijalitija i izbačen je iz šoua "Zadruga 2" nakon pola sata. Pokušao je da se opravda i da objasni zašto je došlo do sukoba između njega i Mirka Gavrića, ali ipak je ostao van zidina imaginarijuma.

Marko Cvetićanin je član udruženja "Levijatan" koje se zalaže za zaštitu životinja.

"Desilo se to da me je Mirko Gavrić javno isprozivao da sam p. šarena i stavio krunicu na glavu. Došao sam u Zadrugu, video sam dečka, uzeo flašicu vode i samo ga poprskao. Nikakvog fizičkog kontakta nije bilo, ni prstom ga nisam takao", pravdao se Marko.

"Dečko je ušao da sve nas provocira. Nisam ga poznavao. Ušao sam da se igram, da se družim, zbog zaštite životinja, da ih hranim. Ali eto, gospodin se uhvatio svih nas da bi dobio slavu. Meni ovo nije trebalo. Nisam ga takao, nisam ga pipnuo", rekao je Cvetićanin.

"Nisam ga udario u vrat, ali pipno ga nisam. Ni prstićem za vrat. Smorio sam se što su me izbacili, došao sam da se igram. Krivo mi je što je došlo da sam ga udario, a nisam ga ni takao", pravdao se Marko.

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: