Foto: Dado Đilas

FUDBALER UVREĐEN

ISPOVEST RAZOČARANOG OGNJENA OŽEGOVIĆA: Partizan je doveo dva napadača, a mene su posle korektne sezone sklonili! Zvezda angažuje igrača iz Arsenala, a ja kao 30. opcija idem u taj klub!

Novi fudbaler Arsenala iz Tule Ognjen Ožegović razočaran je kako se uprava Partizana ponela prema njemu u ovom prelaznog roku.

Fudbal
> 10:35h

Fudbaler koji je otišao u redove ruskog premijerligaša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa već na zimu smatra da nije bilo u redu da on posle, kako navodi, korektne sezone bude u senci Rikarda Gomeša i Nemanje Nikolića.

- Uprava je dovela dvojicu napadača i stavila ih odmah ispred mene, mada sam imao korektnu sezonu. Šta da radim, kao profesionalac poštovao sam odluku, ali i počeo da razmišljam o novoj sredini. Došao je kraj prelaznog roka, a ja sam bio treća opcija - izjavio je Ožegović za Sportski žurnal.

foto: Partizan/Miroslav Todorović

Tu međutim nije kraj nelogičnosti iz ugla 24-godišnjeg napadača, a kao najsvežiji primer uzima iz komšiluka gde je upravo iz ruskog premijerligaša Goran Čaušić došao kao pojačanje u Crvenu zvezdu za Ligu šampiona.

- Zvezda angažuje Čaušića iz Arsenala, odličnog fudbalera, da me ne shvatite pogrešno, a ja u tom trenutku kao 30. igrač Partizana odlazim u Tulu. Znate li kako su me ovde dočekali? Kao da sam došao iz engleske Premijer lige - nije štedeo hvalisanje na račun novog kluba bivši mladi reprezentativac Srbije.

kurir.rs / Sportski žurnal

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: