OTVORILA DUŠU

KIJA KOCKAR JE SA CELOM SRBIJOM GLEDALA KAKO JE MUŽ VARA: Godinu dana posle ima poruku za PRELJUBNIKE i BRUTALNO JE ISKRENA! (VIDEO)

Stars
> 17:19h

Kija Kockar, posle pesme sa Ministarkama "Ne vraćam se na staro", objavila je singl Potpis, koji je uradila sa FM Play produkcijom, otvorila je dušu i iskreno rekla da nikada više ne bi bila sa svojim bivšim mužem Slobom Radovanovićem, koji ju je prevario u rijalitiju.

"Naravno da ne bih imala ništa više sa Slobom jer je bio s Lunom. Sve što je radio meni u Zadruzi i nakon toga i svi postupci. Ne mogu da prođem preko svega toga, ali postoji tu stare emocije i ti drugi kvaliteti. Nikad mu nisam i oprostila i nikada neću. Mogu da se udaljim malo od svega toga, da prestanem da mislim o tome, ali ne mogu da oprostim", rekla Kija.

Zatim je otkrila detalje sa snimanja jedne emisije gde se Sloba naljutio i napustio studio.

foto: Pritnscreen/Pink

"Nismo se posvađali, malo smo se šalili. On se naljutio jer ne zna da se šali na svoj račun. To je njegov problem", bila je jasna Kija.

"Razočarala sam se u njega, ne vraćam se na staro i to sam potpisala. Ja sam 6. septembra ispratila svoga muža da krene u neko bolje sutre. A sada sam solo", dodala je Kockareva.

A onda su se dotakli i Lune Đogani, Slobine devojke, i rekla da s njom nema šta da se miri i da neće ući u Zadrugu 2.

"Nemamo šta mi da se mirimo, nemojte me očekivati pored nje tamo.

Svako je tamo gde mu je mesto", odgovorila je Kija.

"Kada pričamo privatno, Sloba je malo sujetan, mislim da mu smeta malo moj uspeh. Ali mi je čestitao, ali ja smatram da neke stvari treba da drugačije radi.

Mislim da ćemo zajedno na turneju po Americi, ali da u Zadruzi neće da se desi da pevamo zajedno", otkrila je Kockareva.

Kurir.rs/Foto Printscreen