DOMINIRA

PROSLAVILA SE U TESNOJ KOŽI, A SADA JE UŠLA U ZADRUGU: Suzana Perović u šestoj deceniji PARIRA STARLETAMA i vratiće ih u svoje CIPELICE! (VIDEO)

Rijaliti

Suzana Perović važi za seks simbol. Svoje vokalne i glumačke sposobnosti pokazala je 80-ih godina u filmu "Tesna koža" gde je zavela Srećka Šojića kojeg u filmu glumi Lane Gutović.

Napravila je medijsku pauzu, a onda se pojavila na "Farmi 5". Druži se sa Divnom Karleušom, a ovog puta će okušati sreću u rijalitiju "Zadruga 2".

foto: Printscreen You Tube

U svojoj 52. godini izgleda baš kao i u mlađim danima - perfektno.

foto: Printscreen Instagram

Suzana je zavidan uspeh postigla predstavljajući Jugoslaviju na Euroviziji 1982. godine. Bila je seks simbol u bivšoj Jugoslaviji, a mnogi su joj predviđali blistavu karijeru i nazivali je novom Lepom Brenom. Umesto blistave karijere, Suzana je na kraju počela padati u zaborav.

"Isključivo ulazim da se dobro zabavim, da pokažem da jedna fina, kulturna, vaspitana žena u zrelim godinama može itekako da parira ovim mladim generacijama. Nadam se da ću ostavriti neka prijateljstva tamo. Ako neko krene da blati moje ime, prezime i moju ličnost i moj rad, potrudiću se da mu na jedan fin kulturan način objasnim da cipelice koje on sada nosi ja sam odavno prevazišla i nosila", poručila je Suzana Zadrugarima.

Pogledajte u video snimku šta još planira ova estradna umetnica.

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen You Tube, Pink