Foto: Printscreen/Youtube

NIJE NAMERNO

ANABELA ODALA ĆERKU: Luna je zbog Slobe završila u bolnici! (FOTO)

Stars

Anabela Atijas slučajno se odala i otkrila da je njena ćerka Luna Đogani završila u bolnici nakon što je Slobodan Radanović gostovao u emisiji "Rada sam", gde je priznao da više voli Kiju Kockar nego blogerku.

foto: Printscreen/TV Pink

Iako je rekla da ne podržava naslednicu u odluci da po drugi put uđe u "Zadrugu", pevačica se danima nije odvajala od nje, išle su zajedno u Istanbul, savetovala ju je da bude jaka, a nedavno su zajedno otišle i kod prijatelja Osmana Karića na večeru, gde su razgovarale na temu rijalitija.

foto: Printscreen/Exkluziv

Dok je Anabela ćaskala sa društvom i pričala o "Zadruzi", domaćin se latio telefona i uključio uživo prenos sa večere na Instagramu. Pevačica je, ne znajući da je Osman snima, počela da se žali prijateljici na bivšeg dečka svoje ćerke Slobu Radanovića i rekla kako je on Lunu koštao zdravlja.

foto: Printscreen/Youtube

- Ona tu noć doživi nervni slom zbog Slobe. Završi u bolnici. To ono kada je bio kod Rade. Sećaš se? - pričala je Anabela prijateljici.

foto: Printscreen/Pink

Kada je shvatio da je sve otišlo predaleko, Osman je upozorio Atijasovu da je snima uživo, a ona se šokirala i zaćutala, dok se Luna uhvatila za glavu i vikala: "Neee!"

foto: Printscreen/Youtube

Inače, Radanović je u emisiji kod Rade Radenović otkrio mnogo toga o odnosu sa bivšom ženom, ali i sa blogerkom. Ono što je Lunu povredilo jeste kada je njen bivši dečko izjavio da je više voleo suprugu nego nju.

foto: Damir Dervišagić

- Sa njom sam proveo pet godina, ona je najveća ljubav koju sam imao. Pet godina sam živeo sa njom. Luna je drugo mesto, može se reći. Sa Kristinom je bilo mnogo ozbiljno - rekao je Sloba.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto:

Veselo Žurka pred rijaliti Gastoz ispratio Lunu u "Zadrugu"

Luna Đogani je pred ulazak u "Zadrugu 2" rešila da se provede u društvu svojih najmilijih - članova porodice i prijatelja. Osim roditelja Anabele i Gagija, očuha Andreja Atijasa, sestri Nine i Blanke, na žurki su bili i Osman Karić, Nenad Marinković Gastoz i mnogi drugi.

foto: Printscreen Pink tv Premijera

Luna je bila odlično raspoložena, pevala je dok su muzičari svirali, a u jednom trenutku je i zaplakala. - I opet devet i po meseci bez vas. Kako? Moja porodica, moj život i moja energija. Hvala vam što postojite i što ste deo mene. Idemo u nove pobede, nema predaje. Ne brinite se za mene, jača nego ikada - napisala je Luna na Instagramu. Nakon proslave gosti su izašli napolje, a Luna je za svakog pripremila lampion želja.