Foto: PRintscreen, Pink

NEMILOSRDNA

ZORICA NAPALA ĐOGANIJEVU NA ULASKU: Sklonite mi Lunu, ne mogu da se slikam pored nje! (FOTO)

Rijaliti

Zorica Marković isprozivala je Lunu Đogani na ulasku u "Zadrugu 2" i poručila da ne želi da bude u njenoj blizini, kao ni da se slika sa njom.

foto: PRintscreen, Pink

Netrpeljivost između dve zadrugarke datira još od prošle sezone "Zadruge", kada su imale nekoliko okršaja, koji su se nastavili i u spoljnom svetu. Zorica je u nekoliko navrata izjavila kako će blogerkine roditelje Anabelu Atijas i Gagija Đoganija tužiti jer su je javno napadali i iznosili neistine o njoj. Međutim, sada su Zorica i Luna po ulasku u "Zadrugu" bile u istoj grupi, pa su tako na binu morale da izađu zajedno.

foto: Damir Dervišagić

Kada su izašle iz svojih soba, zadrugarke su se držale na distanci, a kada su foto-reporteri pozvali Markovićevu da stane pored Đoganijeve da se slikaju zajedno, drčno je prokomentarisala:

- Neću ja sad. Ja ću posle, kad se skloni ova! - rekla je Zorica i nasmejala Lepog Miću, koji takođe ne voli Lunu.

foto: Damir Dervišagić

Blogerka je prozivke stoički podnela i ignorisala pevačicu, što je i obećala pred ulazak. Ona se samo smeškala ne obraćajući pažnju na svoju rivalku, već ju je ispoštovala i sklonila se u stranu kako bi starija rijaliti koleginica mogla da se fotka.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/J. S./ Foto: Printscreen