icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen Instagram

nije očekivao

DARA POSTAVILA ULTIMATUM SVOM 17 GODINA MLAĐEM MOMKU: Ovo im je POLJULJALO stabilnu vezu!

Objavljeno: 07.09.2018. 16:54h

 

Pevačica Dara Bubamara u srećnoj je vezi od marta 2017. godine sa 17 godina mlađim košarkašem Nemanjom Bezbradicom. Ono što je u poslednje vreme donekle poremetilo njihov odnos je to da je košarkaš dobio ulatimatum da bira između svoje devojke i roditelja


 

Bezbradica nije krio od medija da je na samom početku veze našao na oštrom udaru najbližih koji vezu nisu podržavali. Izvor blizak košarkašu je izjavio da je Dara loše podnela neprihvatanje njene veze sa Nemanjom do strane njegovih roditelja.

foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

"Kada je čula šta se desilo, bila je veoma povređena. Budući da dosta ulaže u svoju vezu i da se Nemanji maksimalno posvetila, rekla mu je da mora da bude muško i da se suprostavi roditeljima ako je voli ili će raskinuti. Nekoliko nedelja se držala svog stava, da bi na kraju popustila i pristala na to da se kriju dok ne dođe neko bolje vreme za prihvatanje njihove veze. Nijedna Nemanjina devojka do sad nije bila toliko normalna i dobra prema njemu. Nadamo se da će se problemi koje imaju brzo rešiti i da ćemo uskoro igrati na svadbi. Dara je stvarno carica, jer je pristala na takvu vezu", izjavio je izvor blizak košarkašu.

Kurir.rs, Alo / Foto: Printscreen Instagram

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!