Foto: Printscreen

sve se dogodilo u sekundi

KAZAHSTANAC KRENUO NA PUT OKO SVETA, A ONDA JE U BEOGRADU DOŽIVEO UŽASNO ISKUSTVO: Gladan sam, ovo je najgori dan u mom životu!

Beograd

BEOGRAD - Dvadesetčetvorogodišnji Kazahstanac Sergej Bondarenko već nekoliko meseci obilazi svet, a nedavno je stigao u i Srbiju. Međutim, ubrzo je doživeo neprijatno iskustvo u srpskoj prestonici.

"Sinoć sam opljačkan u parku kod Ušća. Ostavio sam ranac u šatoru, otišao sam do obližnje pumpe da napunim telefon i kada sam se vratio ranca više nije bilo. Ostao sam bez ičega, jer mi je sve bilo u tom rancu. Gladan sam, zbunjen i tužan zbog ovog velikog materijalnog gubitka", napisao je na svom Instagram profilu ovaj mladić.

On dalje opisuje da je zamolio prolaznike da pozovu policiju, koja je brzo i došla na lice mesta.

"Policija je izvršila uviđaj, pretražili su ceo kraj i uzeli otiske iz šatora. Policajac koji je vodio slušaj obratio mi se na ruskom, ali nije imao ništa ohrabrujuće da mi kaže, samo da mu je žao što se to meni dogodilo", dodao je Sergej.

Mladi Kazahstanac je objavio fotografiju ukradenog ranca kao i prijavu protiv NN lica koju je podneo u policijskoj stanici na Novom Beogradu.

"Ne znam šta ću sada da radim. Ovo je najcrnji dan mog putovanja, sada sam primoran da molim za pomoć", napisao je on.

Inače, Sergej je do sada prešao više od 165.000 kilometara, uglavnom po Aziji i Evropi, a nedavno je posetio i Crnu Goru i Makedoniju.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram)