Foto: Printscreen

KURIR TV IZ KOSOVSKE MITROVICE Marko Đurić: Svašta sam video radeći ovaj posao, ali sam zgrožen neistinama koje plasiraju!

Politika
> 19:58h

Marko Đurić stigao je danas na sever Kosova i za Kurir komentarisao situaciju u Kosovskoj Mitrovici, ali i događajima koji su se dešavali tokom današnjeg dana u Briselu.

On je izjavio da smatra da je predsednik Vučić izneveren, ali je ponosan kao građanin Srbije na borbu koju je video jutros.

"Poslao je jasnu poruku da Srbi nisu roblje i da neće dozvoliti da nas ponižavaju", dodao je Đurić.

"Ja sam i dalje na mnogo šta navikao i svašta sam video 6-7 godina radeći ovaj posao, ali sam čak i ja zgrožen lažima i neistinama onim što smo poslednjih dana videli. Ovde su ljudi veoma raspoloženi da vide predsednika, da ga dočekaju domaćinski. Ako dođe do te posete, videćete kako srpski domaćini dočekuju svog predsednika", dodao je Đurić.

foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras, u 21 sat, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, a prenos uživo možete pratiti na Kurir.rs!

Kako je ranije najavljeno, predsednik je sutra i u nedelju trebalo da boravi na Kosovu i Metohiji, ali nakon provokacija i pretnji iz Prištine, kao i zabrane da poseti Gazivode, Vučić je odlučio da danas u Briselu ne razgovara sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: