UDUBIO SE U TEMU

LUNA I SLOBA SU SE 2016. GODINE UPOZNALI NA MIRKOVOJ SVADBI: Gavrić objasnio šta se TAČNO desilo i da li je on INICIJATOR VEZE! (VIDEO)

Rijaliti

U prvoj sezoni rijalitija često se pominjalo ime Mirko Gavrić vezano za Slobu, Lunu i Kiju, a sada je on "otvorio dušu" o svemu.

Naime, na njegovoj svadbi 2016. godine se upoznao rijaliti par Đogani i Radanović, pa je Mirko odlučio svojim cimerima da objasni šta se zapravo desilo. Mirko se stavio na Slobino mesto i ispričao šta bi uradio da ga je majka blogerke, Anabela Atijas, pitala da pleše sa njenom ćerkom na venčanju.

"Da li bi želeo da plešeš sa mojom ćerkom? Pa ja bi sa majkom ćerke plesao! Sigurno je da se na slavljima ne bavim tim stvarima i da idem da upoznajem ljude. Moja svadba je bila 2016. godine, a rijaliti je napravljen 2017. Oni su sve povezali da sam ja inicijator cele njihove priče", rekao je Mirko.

foto: Screenshot

"Kijini fanovi osuđuju Mirka jer je dozvolio da Luna pleše sa Slobom", rekla je Miljana, ali je Mirko nastavio svoje izlaganje:

"Ja sam muzički producent, ja sam tokom tog takmičenja upoznao Zlatu, Slobu i preko njega Kristinu. Tu priču je neko skockao u svojoj glavi i svu krivicu svalio na mene i počeo da huška sve ljude", rekao je Mirko.

foto: Ana Paunković

U razgovor Mirka i Miljane se ubacila i Marija Kulić koja je bila razočarana kada je na društvenim mrežama osvanuo snimak u kom Mirko ismeva način na koji ona razgovara sa Miljanom tokom njenog boravka u prvoj sezoni ''Zadruge''.

"Ja sam to hteo da koristim za privatne potrebe, da šaljem prijateljima, nekako je to procurilo i desilo se šta se desilo. Nemojte molim vas misliti da sam hteo da vas ismevam", iskreno je završio Mirko nakon čega je Marija tražila da je imitira.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube