Foto: Profimedia

TRETMAN JE BEZBOLAN

ŽENE, VIŠE NE MORATE DA PROVODITE SATE ISPRED OGLEDALA: Pomoću trajne šminke dobićete ogromno samopouzdanje, ali i prirodni IZGLED! (FOTO, VIDEO)

Žena

Žene više ne moraju da provode sate i sate šminkajući se pred ogledalom, jer sada postoji bezbolan način da se probude sa potpuno prirodnim izgledom uz pomoć trajne šminke.

Trajna šminka je metoda ubacivanja originalne pigmentirane boje u površinski sloj kože posebnim načinom senčenja. Trajnom šminkom se mogu raditi: obrve, oči i usta.

Tretman je poprilično jednostavan i bezbolan, a metoda se izvodi aplikovanjem boje nekoliko milimetara pod kožu. Postojanost boje je individualna i traje od 2 do 5 godina (izuzetak su obrave iscrtane Japanskom metodom).

"Trajna šminka danas ima sve veću primenu i zato zahteva prisutnost visokog stepena profesionalnosti, odgovornosti, kreativnosti i preciznosti", ističu u salonu lepote "BeautyBoom".

Na ovaj način omogućen vam je prirodan izgled u svako doba. Mnogi će u vašoj okolini primetiti razliku, ali taj zahvat učiniće da ne izgledate kao da imate make-up, nego kao da vam i ne treba. Zahvaljujući metodama trajnog make-upa, savršen izgled u svakoj situaciji nije više neostvarljiva želja.

"Japanska metoda iscrtavanja obrva je metoda korekcije obrva pri čemu se boja aplikuje u prvi sloj kože i simulira rast i pravac dlake u željenom obliku. Trajna šminka obrva japanskom metodom ima mnoge prednosti u odnosu na standardne metode. Kod ove metode prioritet je prirodan i definisan izgled obrve bez efekta večernje šminke", kažu u salonu lepote "BeautyBoom".

Aplikovanjem boje u regiji kapaka dobijamo ajlajner, koji ima efekat progušćivanja trepavica (što prirodnije to bolje). Kada je o usama reč, pored konture radi se i senčenje cele usne, u portpuno prirodnim tonovima kao što su boja "mesa" i prirodna tamnija boja usana.

Za sve ove tri stavke imperativ je "natural look".

Kurir.rs/BeautyBoom, Foto: Profimedia