Foto: Printscreen/Youtube

ČUVAJU SE

MIKA I GIBA PROGOVORILI O PROMENI POLA: Vasići priznali kada će reći koje su SEKSUALNE opredeljenosti!

Rijaliti

U "Zadrugu 2" ušla je i porodica Vasić - blizanci Mika i Giba sa roditeljima Radom i Radetom, a pred ulazak obećali su do sada neviđenu zabavu u nekom rijalitiju.

Popularni blizanci kažu da postoji mogućnost da promene pol u "Zadruzi".

"Do sada nismo razmišljali o tome da promenimo pol, ali pratite nas, sve je moguće. Ako bude bio neki zadatak da se obučemo kao žene, sigurno ga nećemo odbiti", kažu Mika i Giba Vasić.

Mnogi komentarišu da su naklonjeni istom polu, ali na ovu temu su zasad nemi.

"Neka zadrugari prvo kažu kog su oni seksualnog opredeljenja, pa ćemo mi da kažemo naše. Zasad ne otkrivamo kog smo seksualnog opredeljenja", tajanstveni su blizanci.

foto: M.T.

Simpatična braća kažu da ih publika voli jer su pozitivni, nasmejani i jedinstveni.

"Ne plašimo se ničega. Mi fizički nismo jaki, ali psihički jesmo. Imali smo pauzu tri godine, napunili smo baterije, stiže konkurencija", poručuju Mika i Giba, koji su se očigledno naoštrili na surovu rijaliti borbu.

Budući da trenutno izgledaju identično pošto su obojica pustili kosu, ipak postoji način da ih razlikujemo.

"Ja imam malo dužu kosu", otkriva Mika.

foto: Printscreen/TV Pink

Njihova majka poručuje da će biti blagonaklona prema zadrugarima, ali i da će braniti svoju decu.

"Sviđaju mi se novi zadrugari. Gledaću ih u rijalitiju kao svoju decu. Štitiću ih, kuvati im i braniti. Ako napadnu moje sinove, ja ću prvi put da prećutim, drugi put, ali treći put ako nisu u pravu, tu sam da odbranim moju decu", iskrena je Rada. Njen muž otkriva da će sa ženom imati seks u rijalitiju, ali da će se sigurno desiti i da se posvađaju.

"Ona viče na mene jer ja mnogo trošim novac. Ja sam muzičar, zarađujem dosta novca i sve što donesem u kuću dam njoj, ali moram nešto da ostavim i za sebe - priznaje Rade, a njegova žena kaže da ga uvek uhvati kada pokuša da sakrije novac od nje: "Krije novac od mene, ali ja kada operem veš, krenem da ga zakačim za žicu, a onda iz džepova krene da ispada novac i onda je opet moj".

foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs/Scena, Foto: Printscreen/Youtube