icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react

OKONČANI TRONEDELJNI TRENINZI

JESENJI IZAZOVI: Bokseri završili pripreme na Kopaoniku, slede turniri na međunarodnoj sceni (KURIR TV)

Najbolji srpski bokseri, članovi seniorske i omladinske reprezentacije, završili su tronedeljne bazične pripreme na Kopaoniku i spremno dočekuju jesenje izazove na međunarodnoj sceni.

Objavljeno: 08.09.2018. 14:55h

 

Kako se navodi u saopštenju Bokserskog saveza, biće napravljene dve ekipe, A će putovati na sparinge u Rumuniju i učestvovati na međunarodnom turniru Zlatni pojas u Bukureštu, a B ekipa putuje u Rusiju u bazu Čehov, gde će trenirati sa ruskim timom.


 

foto: Senad Zupljanin/BSS

 

Po završetku priprema u Rusiji srpsku selekciju očekuju još tri takmičenja: Ajndhoven kup u Holandiji, Zlatni gong u Makedoniji i Zlatna rukavica u Srbiji.

 

Selektor bokserske selekcije Srbije Milan Piperski zadovoljan je urađenim u proteklom periodu.

 

foto: Senad Zupljanin/BSS

 

"Veliki ciljevi postavljeni su ispred nas, tako da sada samo ostaje da bokseri pobeđuju u ringu. Ciljano takmičenje je Evropsko prvenstvo 2019. godine u Belorusiji, tako da će ovaj ciklus biti iskorišćen za jake turnire i sticanje međunarodnog iskustva. Tokom zime nas očekuje novi ciklus priprema i mečeva, a finalni izbor učesnika Evropskog prvenstva biće na proleće nakon Beogradskog pobednika i državnog prvenstva", rekao je Piperski.

 

foto: Senad Zupljanin/BSS

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!