icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

poseta predsednika

POČEO BIZNIS FORUM U LEPOSAVIĆU: Više od 100 privrednika čeka dolazak Vučića

Objavljeno: 08.09.2018. 14:48h

 

U okviru posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM, u Leposaviću je danas počeo biznis forum sa više od 100 privrednika iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije.


 

Kancelarija za KiM organizuje Biznis forum, u sportskoj hali u Leposaviću, na kojem učestvuju firme iz strukovnih udriženja privrednika iz centralne Srbije, kao i neke od najvećih domaćih kompanija.

 

Prisustvuju ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, zamenik predsednika kosovske vlade Dalibor Jevtić i kosovski ministar za poljoprivredu Nenad Rikalo, a Vučić će posetiti Leposavić i obratiti se učesnicima na zatvaranju biznis foruma u 18. 10 sati.

 

Forum je prilika za poslovne susrete vodećih kompanija iz centralne Srbije sa privrednicima sa KiM, kao i za predstavljanje privrednih i investicioni potencijala opština sa većinskim srpskim stanovništvom na KiM.

 

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović poručio je danas privrednicima na biznis forumu u Leposaviću, koji se održava u okviru posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Srbiji, da će država Srbija obezbediti mir i stabilnost privrednicima na KiM.

"Posle skoro 20 godina, ovo je prvi poslovni skup ovog formata, na kome su se sreli privrednici iz Centralne Srbije i sprski privrednici sa prostora KiM", rekao je Nedimović Tanjugu na otvaranju skupa.

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!