Foto: Jugmedia

Slavlje kakvo niste videli

NIŠLIJKA JELENA DIGLA SRBIJU NA NOGE: Razvod proslavila u kafani obučena u belu venčanicu, a tek dekor da vidite! A kad je gostima rekla i ovo, nastao je MUK! (FOTO)

Srbija
> 09:38h

NIŠ - Slavljem pod nazivom “Trauma” Jelena Rupar iz Niša proslavila je noćas razvod braka, 35. rođendan i to što će za šest meseci postati majka.

Specijalno za tu priliku poznata niška kafana je bila dekorisana u crnoj i zlatnoj boji. Stolnjaci su bili crni, sa crnim svećnjacima i crnim salvetama na kojima je zlatnom bojom pisalo “Trauma”. Gosti su za slavlje dobili pozivnice u crnoj boji sa naslikanom lobanjom, piše Jugmedia.

foto: Jugmedia

Slavljenica je bila u modernoj beloj venčanici, a umesto bidermajera od cveća imala je bidermajer od kinder jaja. Svi gosti, osim deveruša, bili su obučeni u crno, a crne boje bili su i pokloni i cveće koje je dobijala. Do svečane sale, Rupar je došla crvenim tepihom, ali sa posutim uvelim ružama.

Arhiteka po struci i vlasnica uspešnog kozmetičkog salona Rupar je izjavila da voli slavlja i da za svoje rođendane uvek okuplja dosta ljudi, tako da je i razvod braka želela da proslavi na taj način.

- Prijateljica mi je pre pet-šest meseci poslala sliku gospođe iz Jagodine koja je proslavila razvod braka. Rekla sam, ukoliko se nekada budem razvodila biće tako, samo mnogo bolje. Tada nisam planirala razvod, ali pošto se tako izdešavalo, rešila sam da ga proslavim - istakla je Rupar.

foto: Jugmedia

Odlučila je da obuče belu venčanicu za proslavu razvoda pošto je za svadbeno veselje imala tri venčanice - bež, plavu i crnu. Sa suprugom se, kazala je, razvela sporazumno i ostala u odličnim odnosima. „Razvod nije dobar, ali je moja poruka svima onima kojima se dogodi da ne treba očajavaju i ne budu kukavice. Nikada se ne zna zašto je to dobro", kazala je Rupar.

Ona je izjavila da je sa bivšim suprugom četiri godine pokušavala da dobije dete, ali to nije uspela i pored lečenja. „Mesec i po dana nakon razvoda ostala sam u drugom stanju. Rešila sam da zadržim bebu i da budem samohrana majka. Sada sam u trećem mesecu trudnoće, čekam dečaka i zvaće se Gvozden„, kazala je Rupar.

Kako je istakla Rupar, svi koji je poznaju nisu ni malo iznenađeni time što slavi razvod jer znaju da je uvek bila neobična i ekscentrična, ali će verovatno „pasti u nesvest“ kada pred kraj slavlja, preko video bima, budu saznali da je u drugom stanju.

foto: Jugmedia

Majka slavljenice Biljana Rupar kazala je da i nije bila za to da njena ćerka proslavi razvod braka, ali nije želela da joj se suprotstavi.

„Oduvek smo je vaspitavali da donosi odluke sama, jer se radi o njenom životu. Tako je bilo i kada je odlučila da još kao student arhitekture otvori kozmetički salon, tako je bilo i kad se udavala, a i sada„, kazala je Biljana Rupar.

Slavlje u poznatoj niškoj kafani trajalo je do duboko u noć, a goste su zabavljali poznati muzičari. Nešto pre ponoći, deveruše su dugu venčanicu koju je slavljenica nosila isekle makazama i skratile je do dužine mini suknje.

foto: Jugmedia

Slavljenica je potom bacila bidermajer preko glave, a da ga uhvate bile su pozvane sve gošće koje priželjkuju razvod. Kada je porukom na plafonu poručila svojim gostima da je u drugom stanju, rasplakala je celu kafanu.

(Kurir.rs/Jugmedia/Biljana Ljubisavljević/Foto: Jugmedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: