Foto: Printscreen YouTube

Nova svađa

LUNA IZAZVALA BURU U ZADRUZI: Rekla da joj je dosadno, PA JE NAPALI SVI UKUĆANI! Evo šta joj je SUBOTIĆEVA poručila! (FOTO)

Rijaliti
> 19:34h

Lunina izjava da joj je dosadno u Zadruzi i da je "atmosfera mrtva" izazvalo je lavinu reakcija kod ukućana. Krenulo je prepucavanje koje se pretvorilo u opštu svađu.

"Većina je mrtva, sa mlađim devojkama se uopšte ne družim, kao da sve im aju nešto protiv mene. Sa muškarcima se bolje družim, svi su raspoloženi", prokomentarisala je Luna Đogani objašnjavajući da je pokušala da započne komunikaciju sa zadrugarkama, ali da su je više navrata sve iskulirale.

Na ovo su se svi složili da "Mora biti obostrano druzenje" i da je Luna sama kriva što je stekla takav utisak.

foto: Printscreem YouTube

"Mi nismo zabavljacice i nisam došla da se družim, mogu u toku lajva da skačem vrištim. Neki ovde izmišljaju priče "jadna ja". To što se desilo prošle sezone, ti si ispala loša zbog toga sto nisi imala samokontrolu i kodekse. Vređala si njegovu ženu, ti si poslednja koja njegovoj ženi može da kaže ku*vo, dr*ljo", obrusila joj je Aleksandra Subotić.

Vidno potresena Luna pokušala je da joj odgovori: "Ti gresis, jer nisi upućena u celu priču, ne pružaš mi priliku da se družim sa tobom, da čuješ moje mišljenje".

foto: Printscreen YouTube

U celu zbrku umešala se i Marija Kulić koja je stala na Luninu stranu: "Kako možeš ti da joj pričaš nešto kada si ti prva bila sa oženjenim čovekom koji ima četvoro dece".

foto: Printscreen You tube

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: