Foto: Printscreen You Tube

oVO NIJE OČEKIVAO

MILJANA NAZVALA ČOLAKA PAPUČAROM! Obrusila mu Kulićeva za sve pare! Meni treba neko PREPOTENTAN I UOBRAŽEN! (FOTO)

Rijaliti
> 19:39h

Rijaliti mama Miljana Kulić odvojila se sa Lunom Đogani u Beloj kući kako bi malo popričale. Naišao je Bane Čolak sa Adamom Đogani, pa ga je Miljana u razgovoru nazvala "papučarem".

"Ja ne znam šta hoću, ja ne znam da li bih pored sebe volela da imam muškarca koji će mi ovako nositi neseser, koji će biti papučar, koji će mi posvećivati pažnju. Svaka čast Bane tebi, ili mi treba neko ko će biti grub prema meni, prepotentan, uobražen, mene to privlači. Svaka čast, blago ženi koja nađe takvog", izvadila se Miljana.

foto: Printscreen You Tube

"Vi znate kakav sam ja prema vama, vi ste mi drugarice, kakav sam prema njoj (Subotićevoj), ja nju ovako držim", obrazložio je Bane Čolak svoju blagonaklonost prema devojci Aleksandri.

Luna se odmah prisetila svog prošlog učešća u Zadruzi i iskoristila priliku da prokomentariše bivšu ljubav Slobu Radanovića "Ja sam baš volela zbog toga Slobu, kada sam bila bolesna tuširao me hranio oblačio, kao bebu. A sada ga ne volim tako, volim ga kao prošlost".

A onda je Miljana obrusila svojoj novoj najboljoj drugarici Luni u šali: "Kada se setim tebe, plače mi se", ali joj naravno Đoganijeva ovo nije zamerila.

foto: Printscreen You Tube

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube