Foto: Printscreen/TV Pink

NAPETO

DARIJA I TOMA GRIZU NOKTE OD NERVOZE, PRVE NOMINACIJE U ZADRUZI 2 U TOKU! Marija Kulić osula paljbu: Devojka je pogubljena, sve sam joj U OČIMA VIDELA! (FOTO)

Rijaliti
> 22:36h

Učesnici druge sezone "Zadruge" tokom prvih nominacija biraju da li će u izolaciju otići Darija Stević ili Toma Panić, koje je ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao za ulogu potrčka.

foto: Printscreen TV Pink

Ognjen Amidžić zamolio je sve da izraze svoje mišljenje i daju glas jednom ili drugom, koji od nervoze ćute i čekaju da vide šta će ih snaći, samo nekoliko dana od početka rijalitija.

foto: Printscreen TV Pink

Kako stvari stoje, Dariji se izolacija i te kako smeši. Osim što je mnogi još uvek nisu dobro upoznali, za razliku od Tome koji je učestvovao u prvoj sezoni i već se predstavio pojedinim zadrugarima kao i publici, često je nazivaju i totalnim folirantom. Majka Miljane Kulić, pak, ima poseban razlog zašto ju je nominovala.

foto: Printscreen TV Pink

"Glas dajem Dariji, jer smo juče imale konflikt u dvorištu. Prozvala je Miljanu da je jedno vreme pila lekove, što je po meni vrlo neljudski i neprofesionalno sa njene strane, jer je rekla da je završila farmaciju... Devojka je pogubljena, po pogledu sam videla da nešto sa njom nije u redu. Rekla bih joj da se i ona obrati psihijatru, mislim da će i njoj uključiti neku terapiju, a nema ničeg lošeg u tome. I da nije između nje i Tome ja bih izabrala nju", bila je oštra Marija.

foto: Printscreen TV Pink

S druge strane, među onima koji su glas dali Tomi našla se i njegova bivša devojka Mina Vrbaški. Na komentar da ga je nekad volela, uzvratila je kratko:

"Pa volela ga nekad, više ga ne volim".

foto: Printscreen TV Pink

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)