LUNA POVREĐENA

CELA PRIČA IZMEĐU SLOBE I KIJE JE DOGOVORENA: Mirko Gavrić do detalja izneo šta se dešavalo u njegovom stanu, pa se oglasio i Radanović! ŠOK! (VIDEO)

Rijaliti
> 10:18h

Mirko Gavrić je otkrio šta se sa Slobom Radanovićem i Kristinom Kijom Kockar dogovorio pre početka prve sezone "Zadruge", dok su bili u stanu koji je zvučno i video osiguran.

"Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da sam da posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora", započeo je Mirko Gavrić, pa nastavio:

foto: Printscreen/Youtube

"Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka."

"Celu priču sam saznala kad sam izašla bila iz rijalitija", ponavljala je Luna.

Oko ovih navoda oglasio se i Sloba Radanović, koji je šokiran onim što je čuo.

"Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem", rekao je Sloba za Pink.rs.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube