Foto: Printscreen YouTube

FATALNI UDARAC

TUGA U SLAVONSKOM BRODU: Dečak kikbokser (16) posle udarca na takmičenju pao i preminuo!

Dečak (16) iz Slavonskog broda koji je učestvovao na tradicionalnom takmičenju u kikboksu "Posavina open" u Odžaku (BiH) onesvestio se posle meča i ubrzo preminuo.

Hrvatska

Takmičenje se održavalo u Sportskoj dvorani Srednje škole "Pero Zečević", a mladi kikbokser je tokom borbe zadobio jak udarac u rebra i pao.

Uspeo je da ustane i nastavi borbu, ali kad je završio meč i pošao ka svlačionici, u hodniku mu je pozlilo, pao je i onesvestio se. U pomoć mu je priskočio službeni lekar takmičenja, koji je pokušao da mu pomogne masažom srca. Kad nije uspeo, hitno su ga prebacili u Dom zdravlja u Odžaku. Ali ni oni nisu mogli da ga oporave i hrvatska lekarska ekipa preuzela je nesrećnog dečaka na graničnom prelazu u Slavonskom Brodu.

Brodski lekari borili su se 65 minuta za njegov život, ali dečak je preminuo oko 15.30 sati. Na obdukciji će se utvrditi šta je znaće se kad bude obavljena obdukcija.

"Nažalost, i mi smo dobili tu informaciju. Ne znam detalje kako se tačno dogodilo, ali to je veliki gubitak je za sve nas. Moje iskreno saučešće porodici u ime kluba i moje lično ime", rekao je Grgo Grgić, jedan od organizatora takmičenja u Odžaku na komu je bio mladi sportaš iz Slavonskog Broda.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen YouTube