icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Dragana Udovičić

VULIN HITNO NAPUSTIO JUTARNJI PROGRAM: Šta Vučić naredi biće sprovedeno! NE PITAJTE KAKO ĆEMO REAGOVATI

Objavljeno: 09.09.2018. 10:24h

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da će Vojska Srbije poštovati odluke predsednika Srbije i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića i da će sve što on bude naredio biti sprovedeno.

"Sada pokazuje ponovo ne ugrožavajući nikoga, ni Srbe ni Albance, ne praveći nikoga taocima svoje politike. On rizikuje sopstvenu glavu. Rizikuje sopstvenu bezbednost", naveo je ministar odbrane.


 

HITNO NAPUSTIO JUTARNJI PROGRAM

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je iznenada i bez obrazloženja napustio studio Pink tv, gde je gostovao u Jutarnjem programu.

Vulin, koji je komentarisao posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu, rekao je, između ostalog, da su barikade i zabrane jedino što naoružani Albanci znaju da daju kao odgovor na posetu našeg predsednika, koji je tokom boravka na KiM slao isključivo poruke mira.

Na ranije pretnje predsednika kosovskog parlamenta Kadrija Veseljija, da bi Vučić na KiM mogao da prođe kao Marko Ðurić, kada su ga hapsili, Vulin je tada pručio da ni ne pomišljaju da preduzimaju nasilje protiv srpskog predsednika, jer će uslediti "jasan odgovor".

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!