icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react
Foto: Printscreen RTS

nadam se da će predsednik uspeti da dođe

MILAN KOVAČEVIĆ ŽELI DA OSTANE NA SVOM OGNJIŠTU: Ovde sam rođen i ovde ću ostati do kraja života! Hvala predsedniku Vučiću

Objavljeno: 09.09.2018. 13:09h

 

Prilikom prethodne posete Kosmetu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je pomoć mladom Milanu Kovačeviću, koji se bavi stočarstvom i poljoprivredom i istrajan je u nameri da ostane na svom ognjištu. Dobio sam sve što sam tražio, kaže Kovačević.


 

Nadam se da će predsednik uspeti da dođe kod nas kući, rekao je Kovačević i dodao da su se noćas u dva navrata čuli rafali iz okolnih sela.

Milan Kovačević je, rekao da su se Srbi okupili u Banjama da dočekaju predsednika Aleksandra Vučića i da veruju da će uspeti da dođe.

Ističe da je, prilikom prethodne posete, od predsednika tražio i traktor i stoku, te da je sve to i dobio.

 

foto: Printscreen RTS

"Mislio sam da će da me slaže, ali nije i hvala mu puno. Nadam se da će doći da me obiđe i kod kuće, pripremili smo poklončić za njega. Nadam se da će uspeti da dođe", rekao je Kovačević.

Navodi da su Srbi u ovom mestu sa svih strana okruženi Albancima, te da, u strahu od krađa koje su učestale, i ne spavaju noću.

"Svako veče stražarimo. Jutros su se oko pola šest čuli rafali iz pravca Suvog Grla, i oko dva sata su se ka Rudniku takođe čuli rafali", rekao je Kovačević.

Ponavlja da je zahvalan Vučiću na pomoći, te da namerava da ostane na svom ognjištu.

"Dobio sam i traktor, i krave, i ovce. Hvala mu puno, ono što je obećao sve je i ispunio. Ovde sam rođen i ovde ću ostati do kraja života, odnosno dokle mogu, dok nas ne isteraju jednog dana sve nas...", poručio je Kovačević.

 

(Kurir.rs/RTS)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

NOVO! Od sada možete da komentarišete i na Kurir Viberu!
Pridružite nam se, podelite svoje mišljenje!